eCommerce

BigCommerce: Δώστε σημασία στους τρόπους αποστολής

BigCommerce: Δώστε σημασία στους τρόπους αποστολής

Έρευνα της BigCommerce που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τις επιλογές αποστολής προϊόντων των ηλεκτρονικών καταστημάτων, ανέδειξε ως σημαντικό ένα γεγονός που αρκετοί επιχειρηματίες δεν έχουν αντιληφθεί τον αντίκτυπο που έχει στις πωλήσεις τους.

Η έρευνα συστήνει στους ιδιοκτήτες των e-shop να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις επιλογές που έχουν οι πελάτες τους ως προς τους τρόπους αποστολής των προϊόντων.

Τρεις στους τέσσερις πελάτες δεν ολοκληρώνουν μια αγορά γιατί δεν τους ικανοποιούν οι τρόποι αποστολής, ενώ το 47% των retailers δε γνωρίζουν καν το ποσοστό εγκατάλειψης του καλαθιού αγορών του ηλεκτρονικού καταστήματός τους, ή γιατί οι πελάτες δεν ολοκληρώνουν την αγορά.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι καταναλωτές είναι «έμπειροι», αφού αγοράζουν online τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, οπότε είναι και σε θέση να κρίνουν τις επιλογές αποστολής των ηλεκτρονικών καταστημάτων και να λάβουν ανάλογες αποφάσεις.

Η έρευνα καταγράφει καταναλωτές σε ποσοστό 35% στο Ηνωμένο Βασίλειο, που σταμάτησαν να αγοράζουν από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα εξαιτίας μιας κακής εμπειρίας παραλαβής προϊόντος που αγόρασαν. Επιπλέον, το 44% όσων αγοράζουν online δήλωσαν πως αποφεύγουν όσα e-shop δεν προσφέρουν δωρεάν αποστολή.

Ένα ακόμα σημαντικό εύρημα, αφορά στο 87% των καταναλωτών, οι οποίοι προσθέτουν επιπλέον προϊόντα στην παραγγελία τους, προκειμένου να φτάσουν το όριο αγορών και να τύχουν δωρεάν μεταφορικών.

Εκτός από δωρεάν αποστολές, οι καταναλωτές επιθυμούν σε ποσοστό 37% να έχουν και τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφών, όμως μόνο το 12% των e-shop στη Βρετανία την προσφέρει.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search