Digital Marketing

Νέο ad-experience διαφημιστικό format από το Project Agora

Νέο ad-experience διαφημιστικό format από το Project Agora

Η Ζenith και η Bosch Οικιακές Συσκευές είναι οι πρώτοι συνεργάτες του Project Agora στην ελληνική αγορά, που ενσωμάτωσαν το νέο ad-experience “Magic Story” στη στρατηγική τους για το brand. Το “Magic Story” είναι μια νέα διαφημιστική εμπειρία που μεταφέρει το γνώριμο format του “Story” από τα Social Media στο ανοιχτό Διαδίκτυο, σε ένα απόλυτα brand-safe περιβάλλον.

Το διαδραστικό format διαθέτει δυνατότητες tagging, shoppable στοιχεία και tap-through CTAs συμβάλλοντας έτσι στην εμπειρία του καταναλωτή και στο βαθύ engagement με το brand.

Οι advertisers μπορούν εύκολα να επαναχρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα δημιουργικά από τα stories τους στα social media και να στήσουν γρήγορα και χωρίς επιπλέον δημιουργικό κόστος καμπάνιες σχεδιασμένες αποκλειστικά για κινητό. Το Magic Story συνδυάζεται με τις δυνατότητες στόχευσης στο δίκτυο premium publishers του Project Agora.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές είχε να αντιμετωπίσει μια βασική πρόκληση στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης και εφαρμογής της αρχικής καμπάνιας “#LikeABosch” που είχε προηγουμένως λανσάρει η μητρική εταιρεία Bosch. Θα μπορούσε η δροσερή και χιουμοριστική προσέγγιση της επιτυχημένης καμπάνιας να βρει εφαρμογή σε μια πιο ευρέως καταναλωτική αγορά και σε θέματα τόσο σοβαρά όσο η αειφορία και η υγιεινή ζωή στον τομέα των οικιακών συσκευών; Η νέα ιδέα κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία τα δυνατά σημεία της αρχικής καμπάνιας, με διασκεδαστικές εικόνες και καθαρά μηνύματα που δίνουν έμφαση στο προϊόν. Οι Zenith & Bosch Οικιακές Συσκευές επέλεξαν το Magic Story για να επεκτείνουν την καμπάνια από τα Social Media στο Open Web, να ενισχύσουν το message impact και να ενθαρρύνουν το engagement.

H Βαρβάρα Παππά, Επικεφαλής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της BSH Οικιακές Συσκευές, είπε για την καμπάνια: «Το Magic Story ήταν η ιδανική επιλογή για να επικοινωνήσουμε με διαδραστικό και άμεσο τρόπο με το κοινό-στόχο της Bosch στο Open Web και να μοιραστούμε τα σημαντικά μηνύματα της καμπάνιας #LikeABosch, με έναν τρόπο που θα κερδίσει την προσοχή και το engagement».

Η Πωλίνα Τσαδίρη, Sales Director Greece & Cyprus του Project Agora δήλωσε: «Το Magic Story παίρνει ένα από τα πιο δυνατά διαφημιστικά format αυτή τη στιγμή και το φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής του καταναλωτή, δηλαδή, μέσα στο περιεχόμενο των μεγαλύτερων publishers, εκτοξεύοντας έτσι το message impact, το brand recall και το engagement. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Bosch Οικιακές Συσκευές για το λανσάρισμα αυτό, με μια καμπάνια που εκμεταλλεύεται όλες τις διαδραστικές δυνατότητες του Magic Story, επιτρέποντας στο brand να έρθει σε ουσιαστική επικοινωνία με τον καταναλωτή».

Το Magic Story αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στα δημιουργικά διαφημιστικά formats που διαθέτει το Project Agora στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Μάθετε περισσότερα για το Magic Story εδώ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search