Digital Marketing

SnS Athens x Retargeting: H συνεργασία που μας άλλαξε επίπεδο

SnS Athens x Retargeting: H συνεργασία που μας άλλαξε επίπεδο

Πολλοί επιχειρηματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου αναρωτιούνται εάν χρειάζεται προώθηση το e-shop τους. Κάποιοι άλλοι, είναι... σχεδόν σίγουροι, ότι δε χρειάζεται να επενδύσουν χρήματα στην ψηφιακή διαφήμιση και σε διαδικασίες digital marketing γενικότερα για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τα ερωτηματικά, έρχεται να απαντήσει το SnS Athens! Ένα από τα πιο επιτυχημένα e-shop στο χώρο της μόδας, απογείωσε τις πωλήσεις του με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων της Retargeting.biz και με εξαιρετικό λόγο κόστους προς απόδοση.

Είχαμε μία σύντομη συνομιλία με τον κ. Ευστράτιο Κουρουλή, συνιδιοκτήτη του SnS Athens, ο οποίος μας περιέγραψε την "περιπέτεια" του e-shop του, από την έναρξή του, μέχρι την "απογείωση"!

 

Πότε και πώς ξεκίνησε το SnS Athens; Σε ποια κατηγορία προϊόντων δραστηριοποιείται και πώς διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό;

To SnS Αthens ξεκίνησε το 2007. SnS σημαίνει Σπύρος και Στράτος. Γνωριστήκαμε με Σπύρο, τον συνέταιρο μου, το 2000 όταν εργαζόμασταν σε Internet cafe. Η άνθιση του Internet μαζί με την αγάπη μας για την γυναικεία ένδυση μας ώθησε σε αυτή τη κίνηση. Από πολύ μικρή ηλικία ερωτεύτηκα το στυλ, τα υφάσματα, τα σχέδια. Λάτρης των διαχρονικών ρούχων. Δεν βαριόμουν να πηγαίνω με τις φίλες μου να κάνουν τα ψώνια τους και να τις επηρεάζω. 

Αν μας διαφοροποιεί κάτι σαν εταιρία είναι ότι είμαστε πρώτα καταναλωτές και ύστερα πωλητές. Ποιότητα, σεβασμός στον πελάτη, εξυπηρέτηση, καθημερινές νέες αφίξεις είναι τα όπλα μας. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι κάναμε το χόμπυ μας επάγγελμα!

Τι προβλήματα αντιμετώπισε το SnS Athens τόσο γενικά, όσο και σε επίπεδο digital marketing μετά τα πρώτα ενθαρρυντικά βήματα;

Εμείς ψάχναμε έναν συνεργάτη, σύμβουλο που να εμπιστεύομαι που θα με βοηθήσει με συμβουλές/πράξεις να μεγαλώσω σαν εταιρία, να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου.

Ψάχναμε, λοιπόν, μια λύση στο να κάνουμε διαφήμιση στο Facebook και στη Google αλλά και να στέλνουμε emails στους καταναλωτές μας. Αυτά τα εργαλεία ήταν νέα για εμάς και δεν υπήρχε ούτε η εξειδικευμένη γνώση που χρειαζόταν ούτε ο χρόνος για να τα μάθουμε από την αρχή. Για εμάς, το digital marketing ήταν ένας "αόρατος χώρος" που είχαμε άγνοια.

Ο Ευστράτιος Κουρουλής, συνιδιοκτήτης του SnS Athens

 

Τί μοναδικό σας προσέφερε η λύση της Retargeting.biz;

Μάθαμε για τη Retargeting και για τον αυτοματοποιημένο και προσωποποιημένο τρόπο που δημιουργεί νέα επισκεψιμότητα (new user acquisition) αλλά κάνει και remarketing στους υπάρχοντες επισκέπτες, χρησιμοποιώντας τόσο διαφημίσεις σε Facebook και Google όσο και emails και push notifications. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται πολύ ενασχόληση από την πλευρά μας. Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την πλατφόρμα της Retargeting και πολύ γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι έχει πολύ καλή απόδοση, ενώ το κόστος της υπηρεσίας είναι πολύ προσιτό.

Πως θα περιγράφατε την εμπειρία σας με την ομάδα Account Managers που σας υποστηρίζει;

Αν κάποιος θέλει να ανεβάσει επίπεδο το ηλεκτρονικό του κατάστημα, θα πρέπει να ενσωματώσει λύσεις που αυτοματοποιούν τη διαδικασία της προσέλκυσης υποψηφίων πελατών και τη διατήρηση των υπαρχόντων. Η χημεία με τους υπεύθυνους του λογαριασμού μας στη Retargeting ήταν από την αρχή εξαιρετική και πάντα κάνουν το κάτι παραπάνω!

Μέσω της Retargeting μπορείς να ενεργοποιήσεις εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και αποδοτικά πολλαπλά εργαλεία όπως δυναμικές διαφημίσεις Facebook και Google, transactional emails, pop-ups και push notifications, είναι σαν ένα "agency τσέπης". Και από τον επόμενο μήνα, όπως έχουμε ήδη ενημερωθεί, η πλατφόρμα θα διαθέτει ένα ακόμα δυνατό όπλο: το recommendation engine! 

Και το ταμείο τι έγραψε; Ήρθαν όντως καλύτερα νούμερα πωλήσεων και κερδοφορίας;

Από τον Μάιο του 2020 που ξεκινήσαμε την συνεργασία μας, έχουμε δεκαπλασιάσει τον κύκλο εργασιών μας, κατακτώντας ένα πολύ καλό μερίδιο αγοράς για το χρόνο που δραστηριοποιούμαστε. Ταυτόχρονα, έχουμε μειώσει το κόστος διαφήμισης μας με CPA κάτω από τα 2,5 ευρώ και Conversion που τείνει στο 7%, χάρη στη μεγάλη αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας Retargeting, ενώ αυξήσαμε πολύ την κερδοφορία μας! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search