Digital Marketing

Retargeting: Αλματώδης ανάπτυξη 100% για δεύτερη συνεχή χρονιά

Retargeting: Αλματώδης ανάπτυξη 100% για δεύτερη συνεχή χρονιά

H Retargeting.biz, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά οικονομικά στοιχεία, σημείωσε κύκλο εργασιών 1,35 εκατομμυρίων ευρώ το 2019, σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με το 2018, όταν τα συνολικά έσοδα ανήλθαν σε περίπου 710.000 ευρώ. Για το 2020, η Retargeting.biz στοχεύει να διπλασιάσει εκ νέου τον κύκλο εργασιών της, αλλά και να περάσει σε κέρδη.

"Πέρσι δεν επιδιώξαμε τη μεγιστοποίηση των κερδών, αλλά επικεντρωθήκαμε στην επέκταση της εταιρείας και την ανάπτυξη προϊόντων", δήλωσε ο Rares Banescu, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Retargeting.biz.

"Το 2020 αναμένουμε το διπλασιασμό των μεγεθών, ως προς τον αριθμό των πελατών μας, αλλά και του τζίρου. Επίσης, σχεδιάζουμε την είσοδό μας με τοπικά γραφεία στην Ουγγαρία και την Ιταλία ή την Ισπανία. Το 2020 είναι η πρώτη χρονιά στην οποία στοχεύουμε στην κερδοφορία. Αναμένουμε κύκλο εργασιών 2,5-2,6 εκατομμυρίων ευρώ και κέρδη περί τα 0,5 εκ. ευρώ", συμπλήρωσε ο κ. Banescu.

Η Retargeting.biz ιδρύθηκε το 2013 και είναι Google Premier Partner και Facebook Marketing Partner. Τα διαρκώς αναπτυσσόμενα εργαλεία της, βοηθούν αποτελεσματικά τα online καταστήματα στο να επικοινωνούν αυτόματα με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες μέσω Facebook, Google, e-mail, παράθυρα pop-up, push notification και μηνύματα SMS, δίνοντάς τους τα απαραίτητα κίνητρα για να προχωρήσουν στις αγορές τους. Συνεργάζεται με επιτυχία με περισσότερους από 3.000 πελάτες της σε όλο τον κόσμο, ενώ διαθέτει γραφεία στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και σύντομα στην Ουγγαρία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις υπηρεσίες της Retargeting και επωφεληθείτε από τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες της, με κόστος μόνο από 110 ευρώ το μήνα.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Retargeting.biz.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search