Digital Marketing

Renfluence: Το πρώτο αυτοματοποιημένο δίκτυο influencer marketing στον κόσμο

Renfluence: Το πρώτο αυτοματοποιημένο δίκτυο influencer marketing στον κόσμο

-Advertorial-

Είσαι επαγγελματίας και θέλεις να αναζητήσεις influencers και να εκμεταλλευτείς την επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είσαι influencer και θέλεις να συνεργαστείς με εταιρείες και δημιουργούς που επιθυμούν να διαφημίσουν προϊόντα και υπηρεσίες;

Το πρώτο αμιγώς αυτοματοποιημένο δίκτυο influencer marketing στον κόσμο, η πλατφόρμα Renfluence προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορούν εύκολα και αποτελεσματικά οι εταιρείες – μικρές ή μεγάλες- αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να "συνδέονται" με τους κατάλληλους influencers, ώστε να φτάνουν τα διαφημιστικά μηνύματα στο κατάλληλο και απόλυτα στοχευμένο κοινό. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά τις εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν, να έρθουν γρήγορα και εύκολα σε επικοινωνία με πρόσωπα που επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Ένας 100% εξειδικευμένος τρόπος διαφημιστικής προσέγγισης των ακόλουθων των influencers στο Instagram.

Οι εταιρείες που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Renfluence, θα μπορούν να συνεργάζονται με τα κατάλληλα άτομα και να εκμεταλλεύονται την επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντί να χτίσουν αγοραστικό κοινό εκ του μηδενός, μέσω των παραδοσιακών διαφημίσεων, θα απευθύνονται με εξειδικευμένα κριτήρια στο ήδη εδραιωμένο κοινό (followers) των ατόμων επιρροής, που έχει παρόμοια ενδιαφέροντα και καταναλωτικές συνήθειες. Αυτό θα είναι δυνατό, καθώς η πλατφόρμα αντιστοιχεί τα ποιοτικά στοιχεία των ακόλουθων ενός η περισσοτέρων influencers, με τις ανάγκες της διαφημιστικής τους καμπάνιας, διασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση για κάθε διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Με πολύ απλά βήματα, μπορεί μια εταιρεία ή επιχείρηση, αφού εγγραφεί στην πλατφόρμα της Renfluence, να δημιουργήσει μια διαφημιστική καμπάνια, πατώντας την επιλογή "Δημιούργησε μια καμπάνια", καταχωρώντας τις βασικές πληροφορίες της (όνομα και περιγραφή καμπάνιας, απαιτήσεις και αριθμό influencers), το κόστος και τον τρόπο πληρωμής της. Επιλέγοντας επίσης και τον τύπο (post, story, giveaway) τη διάρκειά της, το κοινό-στόχο (χώρα, πόλη, αριθμός followers) και τα ποιοτικά στοιχεία του κάθε συμβατού influencer, δημοσιεύει την καμπάνιά της δωρεάν.

Για παράδειγμα, εάν μια επιχείρηση με παιδικά προϊόντα επιθυμεί να διαφημίσει ένα παιδικό παιχνίδι, μέσω της Renfluence της δίνεται η δυνατότητα να περιορίσει την αναζήτησή της σε influencers που ακολουθούνται από το ιδανικό αγοραστικό κοινό για τα προϊόντα της, δηλαδή νέες μαμάδες. Θα μπορεί η επιχείρηση να επικοινωνεί εντός της πλατφόρμας, άμεσα με τους συνεργάτες της σε πραγματικό χρόνο, ώστε να συμφωνηθούν οι ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις ανάγκες της εκάστοτε διαφημιστικής καμπάνιας και να εγκρίνει ή όχι οποιαδήποτε ανάρτηση σχετικά με αυτή. Θα έχει πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλο το ιστορικό διαφημιστικών καμπανιών που έχει πραγματοποιήσει εντός της πλατφόρμας, καθώς και των χρημάτων που έχει διαθέσει και των αντίστοιχων τιμολογίων αυτών. 

Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ εύκολη και φιλική στην πλοήγηση για τους επισκέπτες της πλατφόρμας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.renfluence.com.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search