Tech & Business

ACS: Νέα πανελλαδική δράση συγκέντρωσης φαρμάκων σε συνεργασία με το GIVMED

ACS: Νέα πανελλαδική δράση συγκέντρωσης φαρμάκων σε συνεργασία με το GIVMED

Η ACS ξεκινά μια νέα πανελλαδική πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση GIVMED, από την 1η Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν στο κοντινότερο κατάστημα ACS φάρμακα που δεν χρειάζονται πια, με την προϋπόθεση τα συγκεκριμένα να μην έχουν λήξει, να μην απαιτείται ψυγείο για τη συντήρησή τους, να μην είναι ανοικτά (όταν πρόκειται για σιρόπι, αλοιφή, σταγόνες, εισπνεόμενο, κολλύριο, διάλυμα, γαλάκτωμα, να μην ανήκουν στην κατηγορία δίγραμμων φαρμάκων) και να έχει αφαιρεθεί το κουπόνι τους (αυτοκόλλητο με τα barcodes).

Τα φάρμακα πρέπει να είναι συσκευασμένα σε κλειστό χαρτοκιβώτιο και να αναγράφεται η ένδειξη «Φάρμακα για GIVMED». Η ACS θα αναλάβει τη δωρεάν αποστολή τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο Πόρου.

Η νέα πρωτοβουλία ακολουθεί τις επιτυχείς ανάλογες δράσεις των προηγούμενων ετών στην περιφέρεια Αττικής και διευρύνεται σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς η εταιρεία, συναισθανόμενη τη διάθεση του κοινού για προσφορά, αποφάσισε να παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας.

Η συνεργασία της ACS με το GIVMED ξεκίνησε το 2018 και μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει στη διανομή φαρμάκων αξίας άνω των 10.500 ευρώ σε κοινωφελείς δομές, όπως κοινωνικά φαρμακεία, γηροκομεία και κέντρα παιδικής φροντίδας.

Η ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest, θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια και το οποίο επικεντρώνεται σε τέσσερις πυλώνες: α. την ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη/φυσική καταστροφή και σε δράσεις πανελλαδικής εμβέλειας, β. την προστασία της φύσης, γ. την ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και δ. τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search