Tech & Business

Η Softweb επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Softweb επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Softweb, κορυφαία ελληνική εταιρεία πληροφορικής και εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία με τοπικό αντιπρόσωπο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Με αυτή τη συνεργασία, η Softweb κάνει το πρώτο της βήμα στην αγορά της Μέσης Ανατολής, στοχεύοντας στην παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας για διεθνή ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε αγορές με υψηλή δυναμική ανάπτυξης. Η Softweb παραμένει προσηλωμένη στην παροχή λύσεων υψηλής τεχνολογίας και στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει να καινοτομεί και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε διεθνές επίπεδο.

Ο συνεργάτης της Softweb στα ΗΑΕ διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και δίκτυο για να υποστηρίξει την υιοθέτηση των προϊόντων και υπηρεσιών της από τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την εμπορική της δραστηριότητα.

Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Softweb για συνεχή αναζήτηση ευκαιριών ανάπτυξης και προσαρμογής στις δυναμικές της παγκόσμιας τεχνολογικής αγοράς. Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια που θα συμβάλει στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της εταιρείας και θα ενισχύσει την αξία που προσφέρει στους πελάτες και τους μετόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Softweb και τα επόμενα βήματά της στην περιοχή των ΗΑΕ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση https://softweb.gr/en/uae.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search