Tech & Business

SOFTLY: Υιοθετώντας ένα παραγωγικό καλοκαιρινό μοντέλο εργασίας 4 ημερών

SOFTLY: Υιοθετώντας ένα παραγωγικό καλοκαιρινό μοντέλο εργασίας 4 ημερών

Η SOFTLY ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη εφαρμογή του μοντέλου 4ήμερης εργασίας για δεύτερη συνεχή χρονιά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αξία αυτής της πρωτοβουλίας.

Τα οφέλη του 4ήμερου μοντέλου εργασίας είναι πολλαπλά. Καταρχάς, συμβάλλει στην ευτυχία και την ικανοποίηση των υπαλλήλων.

Με την επέκταση του Σαββατοκύριακου κάθε εβδομάδα, η SOFTLY αναγνωρίζει την ανάγκη για ξεκούραση και αναψυχή, πράγμα που ενισχύει το εργασιακό κλίμα και τo κίνητρό των εργαζομένων της. Η ομάδα επιστρέφει στη δουλειά αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις με ενθουσιασμό. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές και προνόμια, χωρίς κάποια μείωση στις οικονομικές απολαβές τους.

Τα περσινά αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οι ώρες εργασίας μειώθηκαν από 40 σε 28 ανά εβδομάδα για κάθε εργαζόμενο, προσφέροντας έτσι 10 επιπλέον ημέρες ξεκούρασης. Ωστόσο, η μείωση του χρόνου εργασίας δεν επηρέασε αρνητικά την παραγωγικότητα της εταιρίας. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της 4ήμερης εργασίας, η SOFTLY κατάφερε να κλείσει δύο σημαντικές συμφωνίες με νέους συνεργάτες, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική της ανάπτυξη και επιτυχία.

Τα αποτελέσματα δεν πέρασαν απαρατήρητα. Η SOFTLY βραβεύτηκε 8 φορές στα ετήσια βραβεία E-volution και Peak Awards. Αυτές οι διακρίσεις αναγνωρίζουν την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών της, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή της στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους συνεργάτες της.

Η SOFTLY συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο του Digital Marketing & Software, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συνεργάτες της και να δημιουργήσει ένα θετικό περιβάλλον εργασίας για την ομάδα της.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search