Tech & Business

Και φέτος στο Get Hired Live η Netmechanics

Και φέτος στο Get Hired Live η Netmechanics

Το project του Get Hired Live που διοργανώνεται από τη Bizrupt σε συνεργασία με την 100mentors και την υποστήριξη του Prince’s Trust International είναι ξανά εδώ, για να δώσει την ευκαιρία στους νέους από 18-35 ετών να έρθουν σε επαφή με τοπικές & παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Η Netmechanics, έρχεται και φέτος να συμβάλλει σ’ αυτό το εγχείρημα και να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες και τους στόχους των νέων που είναι στη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας.


Η Netmechanics με εξειδίκευση στο Digital Transformation επιχειρήσεων, το eCommerce με σχεδίαση και κατασκευή eShop (NM STORE eCommerce platform), στο Digital Performance Marketing στην ανάπτυξη enterprise εργαλείων και λογισμικού, στα Car Rental Systems (NM CAR Rental – Booking platform) και στη σχεδίαση και κατασκευή Website (NM CORPORATE Website), δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις την digital αγορά και να μας συστηθείς από κοντά!

Οι πόρτες του Get Hired Live ανοίγουν στις 25-26 Φεβρουαρίου και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή, εντελώς δωρεάν. Το πιο σημαντικό απ’ όλα; Δεν θα χρειαστείς βιογραφικό! Τα βήματα είναι απλά, δηλώνοντας συμμετοχή απαντάς σε μερικές ερωτήσεις και είσαι έτοιμος/η για το Live Event!

Εκεί, θα σε περιμένουν οι εκπρόσωποι της Ομάδας μας κ.κ. Γιώργος Μαραβέλιας, CTO της εταιρείας, ο Ηλίας Σεφέρογλου, Head of Commercial Operations & Digital Marketing και η κα Αργυρώ Καλλιτσουνάκη, HR Manager της Netmechanics.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search