Digital Marketing

Google: Κατεβάστε τα δεδομένα από τις Google Ads για να μη χαθούν

Google: Κατεβάστε τα δεδομένα από τις Google Ads για να μη χαθούν

Καθώς οι ανησυχίες για την ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων συνεχίζουν να αυξάνονται, οι εταιρείες τεχνολογίας μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσουν τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων τους.

Εν προκειμένω, στις Google Ads πρόκειται να εφαρμοστεί μια νέα πολιτική διατήρησης δεδομένων, περιορίζοντας την πρόσβαση ιστορικών δεδομένων στα 11 χρόνια.

Αυτή η κίνηση της Google ευθυγραμμίζεται με τις ευρύτερες τάσεις του κλάδου προς πιο καθορισμένους κύκλους ζωής δεδομένων.

Η πολιτική τίθεται σε ισχύ στις 13 Νοεμβρίου και ισχύει για δεδομένα στα οποία υπάρχει πρόσβαση μέσω του Google Ads API χρησιμοποιώντας το GoogleAds.Search, ή το GoogleAds.SearchStream. Δεδομένα παλαιότερα των 11 ετών από την ημερομηνία του αιτήματος δεν θα είναι διαθέσιμα.

Αυτή η αλλαγή επηρεάζει όλα τα δεδομένα των λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων απόδοσης, των πληροφοριών χρέωσης και των ιστορικών αναφορών, επηρεάζοντας δυνητικά τη μακροπρόθεσμη ανάλυση τάσεων και τις αναφορές για τους διαφημιστές.

Η Google συμβουλεύει τους χρήστες που χρειάζονται δεδομένα παλαιότερα των 11 ετών να τα ανακτήσουν και να τα αποθηκεύσουν πριν από τις 13 Νοεμβρίου.

Πιθανώς οι περισσότεροι χρήστες να μη χρειαστεί να προβούν σε ενέργειες, αλλά αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να επηρεάσει τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές αναφορών και ανάλυσης για ορισμένους διαφημιζόμενους.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search