Digital Marketing

Project Agora και Taboola παρουσίασαν νέα τεχνολογία AI που μεγιστοποιεί τα conversions

Project Agora και Taboola παρουσίασαν νέα τεχνολογία AI που μεγιστοποιεί τα conversions

Το Project Agora και η Taboola φέρνουν το Maximize Conversions, μια νέα στρατηγική bidding για native ads, που κάνει αυτόματο optimization των καμπανιών για performance με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Το Project Agora και η Taboola συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα σε 26 αγορές στην περιοχή ΕΜΕΑ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Με αυτή τη νέα ΑΙ τεχνολογία, οι διαφημιζόμενοι δεν χρειάζεται πια να προσαρμόζουν χειροκίνητα το CPC μιας καμπάνιας. Ορίζουν απλά το budget και ο αλγόριθμος της Taboola προσαρμόζει αυτόματα το CPC, ώστε να φέρει όσο περισσότερα conversions γίνεται εντός του budget.

Μέσα σε τρεις μήνες πάνω από 50% των διαφημιζομένων της Taboola παγκοσμίως έχουν ήδη υιοθετήσει το Maximize Conversions, συμπεριλαμβανομένων brands, όπως Hyundai, ERGO, Leica Camera, Peugeot και Opel. Με αυτή την αλλαγή στο bidding strategy έχουν δει έως και 110% αύξηση των conversions, διατηρώντας παράλληλα σταθερό το CPA, ενώ πολλοί διαφημιζόμενοι έχουν παράλληλα πετύχει και μείωση του CPA έως και 20%.

Εκτός από την αύξηση των conversions, το Maximize Conversions κάνει τις καμπάνιες και πιο αποδοτικές, μειώνοντας στο μισό το χρόνο στον οποίο οι διαφημιζόμενοι φτάνουν στα βέλτιστα αποτελέσματά τους.

Το Maximize Conversions μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς ορισμένο στόχο CPA. Χωρίς ορισμένο στόχο CPA, το Maximize Conversions παραδίδει τα περισσότερα δυνατά conversions στο χαμηλότερο κόστος, εντός του ημερήσιου διαφημιστικού budget. Όταν χρησιμοποιείται με ορισμένο στόχο CPA, φέρνει όσο περισσότερα conversions γίνεται εντός του CPA που ορίζει ο  διαφημιζόμενος ή πιο χαμηλά.

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search