Digital Marketing

Η XPLAIN παρουσιάζει τα Bespoke AI-Consultants για επιχειρήσεις

Η XPLAIN παρουσιάζει τα Bespoke AI-Consultants για επιχειρήσεις

Η XPLAIN ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των AI-Consultants για Επιχειρήσεις, μια καινοτόμα λύση Τεχνητής Νοημοσύνης για ενίσχυση των επιχειρήσεων στις καθημερινές τους προκλήσεις.  

Η XPLAIN έχοντας πολυετή γνώση και εξειδίκευση στις Artificial Intelligence τεχνολογίες, με τη σειρά AI-Consultants, προσφέρει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα ζητήματα, να δημιουργήσουν καινοτόμες Business & Marketing στρατηγικές και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους. 

Οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν τον δικό τους αποκλειστικό AI- Consultant μέσα σε λίγες ημέρες, 100% εκπαιδευμένο στις ανάγκες τους και με πολύ μικρότερη επένδυση σε σχέση με οτιδήποτε στο παρελθόν.  

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση της σειράς των AI-Consultants στον κόσμο», δήλωσε ο Στέφανος Καράγκος από την XPLAIN. «Πιστεύουμε ότι αυτή η καινοτομία έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα ανατρεπτικά AI-Consultants θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών μας», πρόσθεσε. 

Η σειρά των AI-Consultants που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τους πελάτες της XPLAIN, είναι η παρακάτω: 

-  Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων για Εταιρείες FMCG
Εντυπωσιακή βελτίωση ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων μέσα από Artificial Intelligence μεθοδολογίες, διεξάγοντας έρευνα αγοράς και δημιουργώντας αποτελεσματικές στρατηγικές.

-  Advanced Ανάλυση Δεδομένων eShops για Conversion
Δυναμική αύξηση των conversion rates με προηγμένη ανάλυση δεδομένων, στοχεύοντας σε αποτελεσματικότερες marketing στρατηγικές.

-  Hotel Churn Advanced Analyses
Κατανόηση των αναγκών των πελατών και του ανταγωνισμού σε βάθος, ενισχύοντας τη διατήρηση των πελατών στα ξενοδοχεία και αυξάνοντας το loyalty του πελάτη χρησιμοποιώντας ΑΙ τεχνολογίες.

Η XPLAIN, καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας, ψηφιακών λύσεων Artificial Intelligence από το 2014, δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες να αναπτυχθούν μέσα σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο. Βραβευμένη για πέντε συνεχόμενα έτη, η XPLAIN ειδικεύεται σε Consumer-Centric, AI Driven, Performance-based Marketing και Strategic Advisory for Efficiencies.

Μάθετε περισσότερα για την XPLAIN και τις καινοτόμες υπηρεσίες της στο www.xplain.co

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search