Tech & Business

Τα Topic Insights της Taboola τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα

Τα Topic Insights της Taboola τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα

Το Project Agora και η Taboola, που συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και άλλες 21 αγορές, ανακοίνωσαν τη διάθεση των Topic Insights της Taboola και στην Ελλάδα στο περιβάλλον του Taboola Newsroom.

Τα  Topic Insights επιτρέπουν στους ψηφιακούς εκδότες να εντοπίσουν τις τρέχουσες τάσεις και τα δημοφιλέστερα θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες τους. Χάρη σε αυτήν την υπηρεσία, οι δημοσιογραφικές ομάδες μπορούν να αναλύουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να προσαρμόζουν τις στρατηγικές περιεχομένου τους, ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό τους.

Τα Topic Insights αποτελούν μέρος του Taboola Newsroom, μιας πλατφόρμας που προσφέρεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος στους ψηφιακούς εκδότες που συνεργάζονται με το Project Agora και την Taboola. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες για content optimization, όπως δεδομένα ιστορικά και σε πραγματικό χρόνο για το performance των άρθρων τους, τη Homepage for You που προσωποποιεί τη homepage ενός site αναλόγως το χρήστη, web push alert για αύξηση του acquisition και του traffic και πολλές ακόμα δυνατότητες.

Τα Topic Insights και το Taboola Newsroom είναι μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Taboola και του Project Agora για την υποστήριξη των ψηφιακών εκδοτών και της έγκριτης δημοσιογραφίας, μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Το Taboola Newsroom χρησιμοποιείται από κορυφαία μέσα ενημέρωσης και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας πολύτιμα δεδομένα, αναλύσεις και εργαλεία που βοηθούν τις editorial ομάδες στη λήψη καθημερινών αποφάσεων για το περιεχόμενο που παράγουν και στην αύξηση της επισκεψιμότητας των site.

Περισσότερα για το Project Agora: https://projectagora.com/

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search