Tech & Business

Διπλή Διάκριση για τη Softexpert Digital στa Digital Agencies Awards 2024

Διπλή Διάκριση για τη Softexpert Digital στa Digital Agencies Awards 2024

Η Softexpert Digital, συμμετείχε ως κύριος χορηγός και εκθέτης στην eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe (ECDM Expo) 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Η ομάδα της ήταν εκεί για να συνομιλήσει με τους επισκέπτες, προσφέροντας καθοδήγηση και στρατηγικές συμβουλές στους επαγγελματίες του κλάδου.

Η μεγαλύτερη στιγμή του τριημέρου, ήταν η απονομή των Digital Agencies Awards 2024, όπου η Softexpert Digital διακρίθηκε με:

- Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Social Media Agencies
- Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Performance Agencies

Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία. Με πάνω από 7 χρόνια παρουσίας στην αγορά και μία ομάδα που αποτελείται από 40 ταλαντούχα άτομα, η Softexpert Digital συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναπτύσσεται. Η δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία αντανακλάται στην αναγνώριση και στις διακρίσεις που έχει λάβει, αποδεικνύοντας τη συνέπειά και την αποτελεσματικότητά της.

Ο Managing Director της Softexpert Digital, Στέφανος Μαγούδης, δήλωσε: “Αυτά τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και του πάθους που βάζουμε σε κάθε project. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να εξελισσόμαστε, προσφέροντας στους πελάτες μας πρωτοπόρες λύσεις που θα τους αναδείξουν στον ανταγωνιστικό χώρο του e-commerce και του digital marketing.

Με φιλοδοξίες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και με μια ισχυρή υποδομή, η Softexpert Digital συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Κάθε βήμα που κάνει είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής της στο να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η Softexpert Digital επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση της ομάδας της, με στόχο να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις στις επιχειρήσεις ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους στον ψηφιακό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Softexpert Digital
2310 516 282
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.softexpert.gr

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search