Tech & Business

Η Search Magic συμμετείχε και φέτος στην ECDM Expo SE Europe και κατέκτησε βραβείο!

Η Search Magic συμμετείχε και φέτος στην ECDM Expo SE Europe και κατέκτησε βραβείο!

H Search Magic, εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO, συμμετείχε για δεύτερη φορά στην έκθεση e-Commerce & Digital Marketing Expo SE Europe (ECDM Expo) που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως και τις 26 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου κατάφερε να εντυπωσιάσει με την παρουσία της, αλλά και να κατακτήσει το πρώτο της βραβείο.

H Search Magic συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το digital marketing. Για μία ακόμη φορά το περίπτερο της Search Magic κατάφερε να ξεχωρίσει, αποτελώντας ένα από τα πιο ιδιαίτερα περίπτερα της διοργάνωσης.

Το προσωπικό της Search Magic και η κ. Άννα Μοραγλή, Founder και SEO consultant της εταιρείας, αλληλεπιδρούσαν με τους επισκέπτες, μέσα από τις ιδιαίτερες δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει, συζητώντας παράλληλα για την «μαγεία» του SEO. Το κοινό είχε την δυνατότητα να κλείσει απευθείας και ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού με την ομάδα της Search Magic.

Το αποκορύφωμα του τριημέρου αποτέλεσε για την ομάδα της Search Magic, το γεγονός πως κατάφερε να αποσπάσει το silver βραβείο στην κατηγορία “Martech Agencies”, κατά την διάρκεια της παράλληλης εκδήλωσης “Digital Agencies Awards”. Οι εταιρείες που έλαβαν υποψηφιότητα στα βραβεία αξιολογήθηκαν από μία πολυάριθμη επιτροπή υψηλόβαθμων στελεχών της ελληνικής αγοράς.

Για την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, η Search Magic, μεταξύ άλλων δεδομένων, είχε υποβάλλει case study για το ανερχόμενο marketplace για e-commerce stores Find.gr. Ακόμη, η εταιρεία γιόρτασε και τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Η έκθεση ECDM αποτελεί το μεγαλύτερο event για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συμμετείχαν περισσότεροι από 30 εκθέτες και πάνω από 40 ομιλητές στα παράλληλα συνέδρια e-Commerce και Digital Marketing της διοργάνωσης και η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη.

Η κ. Άννα Μοραγλή, δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση ECDM Expo SE Europe 2024: «Είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε για δεύτερη φορά στην ECDM, στην μεγαλύτερη έκθεση που λαμβάνει χώρα στην νοτιοανατολική Ευρώπη στον κλάδο του e-commerce. Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχαμε και την τιμή να κατακτήσουμε το πρώτο μας βραβείο, κάτι το οποίο αποδεικνύει πως οι κόποι της ομάδας ανταμείβονται!  

Μπορείτε να κλείσετε άμεσα ένα δωρεάν ραντεβού στρατηγικής με την ομάδα της Search Magic εδώ: https://searchmagic.io/book-a-call/.

Η Search Magic ιδρύθηκε το 2020 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί μία εταιρεία παροχής λύσεων SEO (Search Engine Optimization), με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους και στη συνέχεια να αυξήσουν τις πωλήσεις και τους δυνητικούς πελάτες τους.

Μέσα σε δύο χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία κατάφερε να τριπλασιάσει τις πωλήσεις της και να διπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της.  Αυτή τη στιγμή το δυναμικό της Search Magic, ανέρχεται σε 8 άτομα, ανάμεσά τους SEO experts και copywriters ενώ στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται περισσότερες από 50 επιχειρήσεις που είδαν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις τους να αυξάνονται. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται η “IKEA”, “O farmakopoios mou”, η “Mind Matter”, η “Ferryscanner”, η “LALAOUNIS” κ.α.

 
 

 

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search