Tech & Business

Black Friday με Τζάκποτ στην DNHOST!

Black Friday με Τζάκποτ στην DNHOST!

Η ημέρα που περιμένουν κάθε χρόνο όλοι οι φαν της τεχνολογίας πλησιάζει. Τα καταστήματα και τα e-shop γεμίζουν από κάθε είδους προϊόντα προωθήσεις, με προσφορές που φτάνουν πολλές φορές ακόμα και στο 70%.

Όμως, δεν χρειάζεται να έχετε ανάγκη από ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές για να απολαύσετε μια πολύ καλή έκπτωση!

Πλέον, όλο και περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών για το eCommerce και το Digital Marketing προβαίνουν σε προσφορές κατά τη διάρκεια της Black Friday αλλά και της Cyber Monday, δηλαδή τη Δευτέρα που ακολουθεί και είναι πιο επικεντρωμένη στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι η DNHOST, με 23 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην αγορά τού Hosting, η οποία παρέχει ταυτόχρονα ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την Online παρουσία των πελατών της, όπως είναι η κατοχύρωση domains και τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.

Η DNHOST, λοιπόν, κάνει φέτος την έκπληξη και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το Τζάκποτ στη Black Friday! Με ποιον τρόπο; Με τη μεγάλη έκπτωση 77% που προσφέρει στα ετήσια πακέτα Web Hosting και WordPress hosting.

Μάλιστα, η έκπτωση αυτή ξεκινάει την ημέρα της Black Friday, δηλαδή στις 24/11 και διαρκεί 7 ολόκληρες ημέρες, περιλαμβάνοντας και τη Cyber Monday. Μιλάμε, επομένως, για μία ολόκληρη Black Friday week!

Όσοι λοιπόν διαθέτετε δικό σας site ή e-shop, αλλά και όσοι σκοπεύετε στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσετε την Online παρουσία σας, μπείτε στο dnhost.gr από τις 24/11 έως τις 30/11, δημιουργήστε προφίλ και επωφεληθείτε από ένα από τα πακέτα φιλοξενίας της DNHOST, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Ζήστε τη Black Friday week στην DNHOST και απογειώστε το website σας!

Ποια είναι η DNHOST

Η DNHOST είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Hosting, Domains και SSL με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα.

Με εξειδικευμένα στελέχη, αξιόπιστο software & hardware, αλλά και την πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη Titan support, εκπληρώνει καθημερινά την αποστολή της: να φέρει την Online παρουσία των περισσότερων από 54.000 πελατών της στην κορυφή. 

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search