Tech & Business

Δύο χρυσά βραβεία για τη smartTREE στα Digital Agencies Growth Awards της ECDM Expo

Δύο χρυσά βραβεία για τη smartTREE στα Digital Agencies Growth Awards της ECDM Expo

Η eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023 ολοκληρώθηκε και η smartTREE έδωσε δυναμικό παρών, ως εκθέτης, στο μεγαλύτερο event για το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η έμπειρη ομάδα της smartTREE έπιασε θέση από νωρίς στη φετινή ECDM Expo SE Europe, συνομίλησε με υφιστάμενους και νέους συνεργάτες που επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό περίπτερό της και έδωσε καινοτόμες λύσεις σε επιχειρηματικές προκλήσεις!

Το Σαββατοκύριακο της έκθεσης, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, η smartTREE παρουσίασε το νέο της προϊόν για επαγγελματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, το smart eConnector. Ο smart eConnector ήρθε για να δώσει μια νέα διάσταση στη διαχείριση των δεδομένων των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς επικοινωνεί και μεταφέρει δεδομένα μεταξύ διαφορετικών πηγών.

Εκτός από το smart eConnector που ήταν στο επίκεντρο, η ομάδα της smartTREE παρουσίασε όλες τις B2B και B2C υπηρεσίες που προσφέρει, στηρίζοντας τους επαγγελματίες σε κάθε τους επιχειρηματικό βήμα.

Για το team της smartTREE το διήμερο της ECDM Expo SE Europe ολοκληρώθηκε συναρπαστικά, καθώς η εταιρεία παρέλαβε δύο χρυσά βραβεία για την ανάπτυξή της, στα Digital Agencies Growth Awards, στην κατηγορία Medium Business:

- Gold Award, Πανελλαδικά

- Gold Award, στην Αττική

Οι βραβεύσεις αυτές, είναι αποτέλεσμα υγιούς ανάπτυξης και ομαδικής δουλειάς χρόνων, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η ομάδα της smartTREE με το εξειδικευμένο προσωπικό της στέκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες της και πλέον, βάζει ακόμα υψηλότερους και πιο δυναμικούς στόχους για το μέλλον.

Η 5η διοργάνωση της ECDM Expo SE Europe ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Η smartTREE δηλώνει υπερήφανος εκθέτης της, συγχαίρει τους διοργανωτές για τη δύσκολη και άρτια δουλειά που έκαναν, τους υπόλοιπους εκθέτες και χορηγούς της διοργάνωσης και δίνει ραντεβού στην επόμενη ECDM Expo!

Η smartTREE δημιουργήθηκε για να παράσχει κάθετες συμβουλευτικές και οργανωτικές υπηρεσίες με κέντρο την πληροφορική και την επικοινωνία, σε μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο smarttree.gr

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search