Tech & Business

Η Kabal ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Δημήτρη Γκόγκου στο δυναμικό της

Η Kabal ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Δημήτρη Γκόγκου στο δυναμικό της

Η Kabal ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον κ. Δημήτρη Γκόγκο, ο οποίος ανέλαβε τη θεση του e-business strategist.

Ο κ. Γκόγκος έχει μια 12ετη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing, αποτελώντας ένα από τα πιο διακεκριμένα στελέχη της αγοράς. Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Digital Marketing manager σε μεγάλες εταιρίες όπως η Admine, η Inart, η Dust & Cream και μέχρι πρόσφατα ως General Manager στην Forebelle.

 

Έχοντας αφήσει το επαγγελματικό του στίγμα σε well - established brands, δίνει τη δυνατότητα στην Kabal να έχει μια ολιστική προσέγγιση σε κάθε brand που την εμπιστεύεται, μελετώντας και κατανοώντας εις βάθος τις ανάγκες του.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γκόγκος: "Βρίσκω συναρπαστική την προοπτική της Kabal στη φάση που συναντιόμαστε. Η ανάγκη της επιστροφής μου στον πολυδιάστατο χώρο της διαφημιστικής, σε συνδυασμό με την σημαντική ανάπτυξη που έχει παρουσιάσει η Kabal, αποτέλεσαν ένα εκρηκτικό μείγμα που αποτελεί προσωπική πρόκληση. Πιστεύω ότι θα συμβάλλω ουσιαστικά στη μακρόχρονη και βιώσιμη επιτυχία της εταιρίας αλλά και των συνεργατών της."

Ο κ. Ευθύμης Αγάπης, Founder & Head του Performance team της Kabal, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια της Kabal. Η προσθήκη του Δημήτρη στην ομάδα μας είναι κάτι που επιθυμούσαμε για πολύ καιρό. Εκτός από άριστος επαγγελματίας του χώρου είναι πολύ περισσότερο και ένα πνεύμα που συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία με το όραμα και την κουλτούρα της Kabal. Η εμπειρία που διαθέτει τόσο στην online όσο και στην offline αγορά δίνει την ευελιξία στην Kabal να παρέχει στους συνεργάτες της την απόλυτη στρατηγική σε κάθε στάδιο της επικοινωνίας τους. Η συνεργασία μας αυτή είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της Kabal.”

Η Kabal είναι μια νεοσύστατη διαφημιστική εταιρεία από την Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 2019 από μια ομάδα επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Digital Marketing. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει σημαντικό πελατολόγιο ανάμεσα τους τη Zini, anel, ΠΑΟΚ, τo ηλ. Φαρμακείο Dpharmacy, κ.ά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search