Tech & Business

Η NetSteps είναι ένα από τα Best Place to Work στην Ελλάδα

Η NetSteps είναι ένα από τα Best Place to Work στην Ελλάδα

Ως Best Place to Work στην Ελλάδα αναδείχθηκε η NetSteps, το μοναδικό eCommerce & Digital Marketing Agency, στη λίστα των 25 ελληνικών εταιρειών της κατάταξης. Από μία μικρή ομάδα 5-6 ατόμων το 2013 εξελίχθηκε σε μία μεγάλη οικογένεια 50 ατόμων, που αγαπά να εξελίσσεται.

Μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας της, έχει συλλέξει στη φαρέτρα της όχι μόνο συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή brands, αλλά και την εμπιστοσύνη & τον ενθουσιασμό των εργαζομένων της.

Η βράβευσή της ως Best Place to Work ήρθε σαν μία επιβράβευση για την εμπιστοσύνη, την καλή συνεργασία και την ατμόσφαιρα ελευθερίας που προσπαθεί να καλλιεργεί κάθε μέλος του #netstepsteam ξεχωριστά. Με βασικές αρχές της εταιρείας την εμπιστοσύνη, τη συναδελφικότητα, τον σεβασμό των ανθρώπων της και την αριστεία, οι πρακτικές της στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός οικογενειακού κλίματος, ικανού να εμπνεύσει τα καλύτερα ταλέντα.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καραλή, CEO της NetSteps, “η ομάδα μας είναι ο βασικός πυρήνας για την επιτυχία και παραμένει πάντα το πρώτο μας μέλημα σε έναν κόσμο που αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς. Η αφοσίωση της ομάδας είναι πραγματικά συγκινητική, γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε διαρκώς να την επιστρέφουμε πίσω στους εργαζόμενους με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά πάντα με γνώμονα την ευημερία της”.

Η έρευνα διεξήχθη από το διεθνές Ινστιτούτο Great Place To Work®, το οποίο έχει παρουσία σε 45 χώρες και αξιολογεί τα εργασιακά περιβάλλοντα εκατομμυρίων εργαζομένων. Βασίζεται κυρίως σε κρυφά ανώνυμα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται απευθείας από το Great Place to Work® στο προσωπικό των εταιρειών, αλλά και σε Culture Audit που συντάσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες του κλάδου διοίκησης προσωπικού.

Σύμφωνα με την άποψη των αξιολογητών της έρευνας, η NetSteps αποτελεί: “Χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας εταιρείας η οποία προωθεί την ελευθερία στην έκφραση και στην παραγωγή καινοτόμων ιδεών είτε από το τμήμα τεχνολογίας, είτε από το μάρκετινγκ. Το εργασιακό περιβάλλον και η κουλτούρα που έχει αναπτύξει η εταιρεία βασίζονται στις αρχές της ελευθερίας, της εξέλιξης και της προσωπικής έκφρασης κάθε προσωπικότητας της ομάδας.”

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search