Tech & Business

Aboutnet: 5 βραβεύσεις σε 5 διακεκριμένους θεσμούς

Aboutnet: 5 βραβεύσεις σε 5 διακεκριμένους θεσμούς

Η Aboutnet κατέχει στο δυναμικό της καταρτισμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, καθώς και νέους φιλόδοξους ανθρώπους που προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Με επαγγελματισμό, σεβασμό προς τον πελάτη, τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του, μπόρεσε να επιτύχει άρτιες συνεργασίες με πελάτες.

Οι άνθρωποι της εταιρείας ήταν πάντα διαθέσιμοι για την επίλυση οποιουδήποτε θέματος, καθώς και για την δημιουργία νέων ιδεών, προσφέροντας υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων, φιλοξενία ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, προώθηση ιστοσελίδων – υπηρεσίες SEO, web developing, web hosting και digital marketing.

Ως αποτέλεσμα αυτού απέσπασε φέτος 5 διακρίσεις σε 5 διαφορετικούς θεσμούς, για την ομαλή συνεργασία και το άριστο αποτέλεσμά της.

Το πρώτο Silver βραβείο στα Energy Mastering Awards 2022, για την κατασκευή του site “Allazorevma”, το δεύτερο Silver βραβείο στα Green Awards 2022, για την κατασκευή του site “Biogas" Energy”. Το τρίτο Silver βραβείο για το site “Agropoly” στα Natural & Organic Awards 2022, καθώς και ακόμα ένα Silver βραβείο στα Bakery Awards 2022 για την κατασκευή του site “Ελληνικός Φούρνος Μπρακόπουλος”. Τέλος, κατάφερε και κέρδισε το Gold βραβείο για την κατασκευή του site “Nutriprimus” στα Fitness Awards του 2022.

Με ένα πορτφόλιο το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 1.500 ιστοσελίδες και όντας μία απο τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στο χώρο αυτό, η Aboutnet μένοντας πιστή στους πελάτες της εγγυάται την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search