Tech & Business

Τέσσερα χρυσά βραβεία για τη Linakis.digital στα e-volution Awards 2022

Τέσσερα χρυσά βραβεία για τη Linakis.digital στα e-volution Awards 2022

Τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των e-volution Awards 2022, που διοργάνωσε για 11η χρονιά η BOUSSIAS.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν 51 καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην Ελλάδα, με πρόεδρο τον καθηγητή Γεώργιο Δουκίδη. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος συνολικά 500 εξέχοντα στελέχη της αγοράς και τιμήθηκαν τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Η Linakis.digital έλαβε συνολικά 6 βραβεία:

GOLD – στην κατηγορία User Interface για την αναβάθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Ευρωπαϊκής Πίστης.

GOLD – στην κατηγορία Information Architecture για τη συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Attica Group.  

GOLD – στην κατηγορία Redesign – Relaunch (Website | e-shop | app) για την αναβάθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Ευρωπαϊκής Πίστης.

GOLD – στην κατηγορία Digital Transformation για τη συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Attica Group.  

BRONZE – στην κατηγορία Best in Banking & Insurance για την αναβάθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Ευρωπαϊκής Πίστης.

BRONZE – στην κατηγορία Εξυπηρέτηση / Ικανοποίηση Πελατών για την αναβάθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Ευρωπαϊκής Πίστης.

 

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Attica Group, η Linakis.digital δημιούργησε μια συνεκτική οπτική ταυτότητα για τις Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, και βελτιστοποίησε την εμπειρία του χρήστη με ένα σύστημα κρατήσεων που προσφέρει ευκολία στη χρήση και προηγμένες δυνατότητες. Η Attica Group είδε ως αποτέλεσμα αυξημένες πωλήσεις και πιο αποτελεσματική διαχείριση με έναν booking wizard υψηλής απόδοσης, καθώς και κορυφαία κατάταξη από τις μηχανές αναζήτησης.

Για την αναβάθμιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Ευρωπαϊκής Πίστης η Linakis.digital δημιούργησε μια νέα ψηφιακή ταυτότητα με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Το νέο οικοσύστημα αντιπροσωπεύει πλήρως το όραμα της Ευρωπαϊκής Πίστης για μια κοινωνία που προσανατολίζεται στο μέλλον, προστατεύοντας τα σημαντικά αγαθά -εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής- και εξελίσσεται με ασφάλεια. Το νέο portal προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία, και την ασφαλιστική γνώση που χρειάζονται ενώ ενισχύει τη σχέση της ασφαλιστικής εταιρίας με τους συνεργάτες της.

Ο Βασίλης Λινάκης, CEO της Linakis.digital, ευχαρίστησε τη BOUSSIAS και τα διακεκριμένα μέλη της κριτικής επιτροπής για τα πολύ σημαντικά βραβεία. Ευχαρίστησε ακόμα την Attica Group και την Ευρωπαϊκή Πίστη για την εμπιστοσύνη και τη δημιουργική συνεργασία που οδήγησε  στη δημιουργία πρωτοποριακών ψηφιακών έργων που κερδίζουν διακρίσεις.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search