Tech & Business

YouBeHero: Online αγορές με κοινωνική προσφορά για κάθε καταναλωτή

YouBeHero: Online αγορές με κοινωνική προσφορά για κάθε καταναλωτή

Σε έναν απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του προχώρησαν οι άνθρωποι του YouBeHero, οι οποίοι βλέπουν με αισιοδοξία και ελπίδα το 2021. Το YouBeHero αποτελεί μια «φρέσκια» ελληνική online πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή να κάνει τις καθημερινές online αγορές του και ταυτόχρονα να γίνει ο «ήρωας» των κοινωφελών οργανώσεων της προτίμησής του.

Μόλις με ένα κλικ καθένας μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους ή στο περιβάλλον. Κι όλα αυτά χωρίς κάποια έξτρα χρέωση ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση. Απλά κάνοντας αγορές στο διαδίκτυο.

Από τον Απρίλιο του 2019, η ολοένα και αυξανόμενη ομάδα του YouBeHero έχει κάνει άλματα. Μόνο το 2020 μέσα από τις αγορές στην πλατφόρμα συγκεντρώθηκαν 4.075,26€ από 2.647 αγορές ,έναντι των 914,93€ που συγκεντρώθηκαν το 2019 από 1.076 αγορές. Ταυτόχρονα, το 2020 αυξήθηκαν κατά 291% οι μοναδικοί επισκέπτες της «ηρωικής» πλατφόρμας, φτάνοντας τους 2.027, έναντι των 518 του 2019.

Ο αριθμός των εγγραφών νέων οργανώσεων στην πλατφόρμα, αυξήθηκε επίσης σημαντικά και πλέον ο αριθμός αυτός είναι πάνω από 70, με συμμετοχές από ολόκληρη τη χώρα.

Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή της Νάντιας Κοντογεώργη, την οποία και καλωσόρισε με χαρά η ομάδα του YouBeHero, για να αποτελέσει την πρέσβειρα της οργάνωσης.

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος «ήρωας» είναι απλή. Το YouBeHero συνεργάζεται ήδη με περισσότερα από 470 online καταστήματα, ενώ αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά το 2021 με τις συνεχόμενες προσθήκες νέων e-shop.

[youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=YsFopfgIrOQ"]

Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος, είναι να μπει στο website και να ενεργοποιήσει την υπηρεσία της δωρεάς. Κάθε φορά που πραγματοποιεί τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τέλος, για να μην πηγαίνει καμία δωρεά χαμένη, το YouBeHero έχει δημιουργήσει τον «ηρωικό ενθυμητή». Έτσι, αν ο χρήστης τον εγκαταστήσει στο browser του (Chrome, Firefox ή Edge) ο «ενθυμητής» θα κάνει μια μικρή ειδοποίηση κάθε φορά που βρίσκεται σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα.

Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα στο www.youbehero.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search