Tech & Business

Ο CEO της Generation Y Αναστάσιος Σπανίδης στο The Fortune Greece CEO Initiative Forum 2020

Ο CEO της Generation Y Αναστάσιος Σπανίδης στο The Fortune Greece CEO Initiative Forum 2020

Με βασικό θέμα ‘’Doing good by doing well’’ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το The FORTUNE GREECE CEO Iniative Forum 2020 στις 26 Νοεμβρίου και ανάμεσα στους εξέχοντες ομιλητές του θα βρεθεί ο CEO της Generation Y – International eBusiness Hub, Αναστάσιος Σπανίδης.

Στη σκιά της πανδημίας, η προστασία της δημόσιας υγείας, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η βιώσιμη ανάπτυξη έχουν τοποθετηθεί στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Αυτό θέτει την ενσωμάτωση ενός νέου εταιρικού σκοπού στη στρατηγική των επιχειρήσεων ως απαραίτητη προϋπόθεση και για την οικονομική τους αξία, αλλά και για τη βελτίωση της κοινωνίας συνολικά.

Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο, όπου απαιτείται περισσότερο από ποτέ ηθική στην εταιρική διακυβέρνηση και δικαιοσύνη, ο κ. Σπανίδης θα ενώσει τις δυνάμεις του με μερικούς από τους κορυφαίους οικονομικοκοινωνικούς ηγέτες της Ελλάδας,  μιλώντας στο πάνελ «The Future of Work», συμπληρώνοντας τον συνολικό διάλογο του φόρουμ για τα χαρακτηριστικά της ηγεσίας του 21ου αιώνα, καθώς αυτά αναδύθηκαν εν μέσω πανδημίας και για τις δεσμεύσεις της για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον, σ’ έναν δίκαιο κόσμο χωρίς αποκλεισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, στο πάνελ του κ. Σπανίδη,  με δεδομένες τις μεγάλες αλλαγές που ήδη έχουν συντελεστεί στον  τρόπο με τον  οποίο εργαζόμαστε και επικοινωνούμε, θα συζητηθεί ο ολικός επανασχεδιασμός του νέου μοντέλου εργασίας,  με πρωταγωνιστές την τεχνολογία, την τηλεργασία, την ευελιξία και τη δια βίου μάθηση, τα οποία μοιραία επαναπροσδιορίζουν και τις δεξιότητες των εργαζομένων αλλά και τις προτεραιότητες των ηγετών.

Μαζί με τον κ. Σπανίδη, σ’ αυτή τη συνάντηση κορυφής, που στόχο έχει την ψύχραιμη καταγραφή της βαθιάς ύφεσης που έχει πλήξει όλον τον πλανήτη και την αισιόδοξη αντίδραση στη νέα πραγματικότητα που αναδύεται,  θα είναι οι Χρήστος Μισαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, IWG,  Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Εργασίας και η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Iδρύτρια και CEO, People for Business.

Μάθετε περισσότερα για το event εδώ: ceoinitiative.fortunegreece.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search