Tech & Business

Συνεργασία SAS και Microsoft για το μέλλον των Analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης

Συνεργασία SAS και Microsoft για το μέλλον των Analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Microsoft και η SAS ανακοίνωσαν μία διευρυμένη τεχνολογική και στρατηγική συνεργασία. Οι δύο εταιρείες θα δώσουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να αξιοποιούν εύκολα τις δυνατότητες των Analytics μέσω των λύσεων της SAS στο Cloud, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και ξεκλειδώνοντας την αξία των πρωτοβουλιών του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι εταιρείες θα μεταφέρουν τα προϊόντα analytics και άλλες επιχειρηματικές λύσεις της SAS στο Microsoft Azure ως τον προτιμώμενο πάροχο cloud για το SAS Cloud. Οι λύσεις και η εμπειρία της SAS θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία και στους πελάτες της Microsoft σε τομείς όπως η υγεία, οι οικονομικές υπηρεσίες και πολλούς άλλους κλάδους. Η συνεργασία βασίζεται στην ενοποίηση των λύσεων της SAS σε λύσεις cloud της Microsoft για τα εργαλεία της, Microsoft Azure, Dynamics 365, Microsoft 365 και Power Platform και υποστηρίζει το κοινό όραμα των εταιρειών για περαιτέρω εκδημοκρατισμό της τεχνητής νοημοσύνης και των analytics.   

Παράλληλα, η συνεργασία θα περιλαμβάνει και την βελτιστοποίηση του SAS Viya, την τελευταία cloud-native λύση της εταιρείας  για το Azure, όπως επίσης και την ενοποίηση του διευρυμένου χαρτοφυλακίου λύσεων της SAS, από τις λύσεις καταπολέμησης απάτης στις λύσεις κινδύνου και λιανεμπορίου, στο Azure Marketplace για την παροχή βελτιωμένης παραγωγικότητας και ενισχυμένων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες.

Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας, οι Microsoft και SAS θα εξερευνήσουν ευκαιρίες για την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων analytics της SAS, συμπεριλαμβανομένου εξιδεικευμένων μοντέλων από διάφορους κλάδους, στο Azure και το Dynamics 365, ώστε να δημιουργήσουν μία καινούργια λύση για τους πελάτες που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις υπηρεσίες της SAS σε διάφορους καθετοποιημένους κλάδους. Αυτή η επιπλέον ενσωμάτωση θα επιτρέψει στους πελάτες της SAS να κεφαλαιοποιήσουν την επεκτασιμότητα και την ευελιξία του cloud για τον όγκο εργασίας analytics και τεχνητής νοημοσύνης. Για παράδειγμα, οι Microsoft και SAS ενισχύουν ήδη τους πελάτες τους με λύσεις που τους επιτρέπουν να κεφαλαιοποιούν σε κλίμακα την πληθώρα δεδομένων που παράγονται από το Internet of Things, μέσω του συνδυασμού της πλατφόρμας Microsoft Azure IoT και των δυνατοτήτων ΙοΤ analytics και τεχνητής νοημοσύνης της SAS’. Αυτή τη στιγμή, η πόλη του Cary στην Βόρεια Καρολίνα χρησιμοποιεί μια κοινή λύση IoT από τις Microsoft και SAS για μια λύση πρόβλεψης πλημμυρών.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search