New Projects

Το νέο site της ξενοδοχειακής μονάδας Pantokrator από την ΕΛΕΔ

Το νέο site της ξενοδοχειακής μονάδας Pantokrator από την ΕΛΕΔ

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου και minimal αισθητικής site της ξενοδοχειακής μονάδας Pantokrator Hotel  

Βορειοανατολικά της πόλης της Κέρκυρας στο Μπαρμπάτι, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά στο νησί της Κέρκυρας, το Pantokrator Hotel βρίσκεται στους πρόποδες του εντυπωσιακού βουνού Παντοκράτορα.

Το Pantokrator Hotel είναι χτισμένο σε τυπικό μεσογειακό αρχιτεκτονικό στιλ, όπου η αμφιθεατρική διαμόρφωση των μπλοκ δωματίων προσφέρει ένα περιβάλλον σε στιλ χωριού και εκπληκτική θέα. Τα 102 δωμάτια είναι σε στιλ μπουτίκ το καθένα με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Η εσωτερική διακόσμηση τα καθιστά ξεχωριστά, ενώ τα μεγάλα μπαλκόνια με την εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, την πόλη της Κέρκυρας, την ηπειρωτική Ελλάδα και την αλβανική ακτογραμμή εξασφαλίζουν ήρεμες ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Η νέα ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας έχει κατασκευαστεί από τους web developers και web designers της ΕΛΕΔ και διαθέτει UI/UX τελευταίας γενιάς. Έχει υψηλή αισθητική, σύμφωνη με την αισθητική του πελάτη, η πλοήγηση είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη, με responsive κατασκευή για να παίζει τέλεια σε οποιαδήποτε οθόνη και συσκευή.

Στην αρχική σελίδα, ο επισκέπτης μπορεί με μια ματιά να βρει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αφού όλες οι σημαντικές κατηγορίες είναι τακτοποιημένες στο header. Στον ιστότοπο ο επισκέπτης μπορεί να βρει φωτογραφικό υλικό του ξενοδοχείου και του τοπίου ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search