New Projects

Δύο νέες συνεργασίες ανακοίνωσε η Generation Y

Δύο νέες συνεργασίες ανακοίνωσε η Generation Y

Δύο νέες συνεργασίες για την ανάπτυξη ισάριθμων ιστοσελίδων ανακοίνωσε η Generation Y - International eBusiness Hub.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καθηγητής Ογκολογίας και παθολογίας, Δρ. Κωνσταντίνος Συρίγος, ο οποίος διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας και δημοσιεύσεις σε έγκριτα ιατρικά και επιστημονικά περιοδικά, αποφάσισε να εμπιστευτεί την εξίσου πολυετή εμπειρία και τεχνογωσία στον ψηφιακό μετασχηματισμό τής Generation Y για την κατασκευή τής νέας του ιστοσελίδας, έτσι ώστε να βελτιώσει την ψηφιακή του παρουσία.

Αναλαμβάνοντας το έργο, η Generation Y έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην καθαρή minimal αισθητική για τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην έγκαιρη διάγνωση και σύγχρονη θεραπεία του καρκίνου, καθώς επίσης να παίρνει απαντήσεις στα πιο συχνά και εύλογα ερωτήματα του και να ενημερώνεται για τις διαθέσιμες επιλογές. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και έδωσε μια φρέσκια ματιά στην διαδικτυακή παρουσία του καθηγητή.

Επίσης, η ΚΑΣΣΙΝΑΚΗΣ Α.Ε., μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία η οποία βασίζεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων διαχείρισης καλωδίων υψηλής ποιότητας, ξεκινά το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Generation Y– International eBusiness Hub για να επιτύχει τον στόχο της, δηλαδή την ενδυνάμωση της ψηφιακής παρουσίας της εταιρίας.

Έτσι, στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης στην παροχή υπηρεσιών eBusiness που προσφέρει η Generation Y, ανέλαβε την κατασκευή του εταιρικού ιστότοπού της καθώς και τη δημιουργία και την υλοποίηση της στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ, με σκοπό τη δημιουργία ενός ακόμη ισχυρότερου ψηφιακού αποτυπώματος της εταιρείας, προκειμένου να εξασφαλίσει την κυρίαρχη διαδικτυακή παρουσία που της αξίζει.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search