New Projects

Από την BACKBONE ο ανασχεδιασμός του luxuryvacationsuk.com

Από την BACKBONE ο ανασχεδιασμός του luxuryvacationsuk.com

Η εταιρεία Luxury Vacations UK που εδρεύει στο Λονδίνο, εμπιστεύτηκε την έμπειρη ομάδα της BACKBONE για τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της. Η επιδίωξη ήταν η δημιουργία ενός εύχρηστου ιστότοπου υψηλής αισθητικής, που με ελκυστικό και ευχάριστο τρόπο παρουσιάζει εξατομικευμένες επιλογές για πολυτελείς διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η BACKBONE δημιούργησε ένα περιβάλλον που άμεσα αντιπροσωπευει την αίγλη της αγγλικής κουλτούρας και της ίδιας της εταιρείας. Σχεδίασε ένα ζεστό και φιλικό website που ταξιδεύει τους χρήστες, τους ξεναγεί και τους προσκαλεί σε νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες και τις παροχές τής Luxury Vacations UK.


Μετά από εκτενή έρευνα γύρω από την διαδικτυακή συμπεριφορά του κοινού ενδιαφέροντος της τουριστικής επιχείρησης, σχεδιάστηκε στρατηγικά το νέο UI ώστε να είναι θελκτικό στο κοινό. Δημιουργήθηκε επίσης ένας διαδραστικός χάρτης με προορισμούς, σημεία και δραστηριότητες ενδιαφέροντος καθώς και προτεινόμενα ξενοδοχεία, τα οποία κάνουν την εμπειρία των χρηστών ακόμα πιο ξεχωριστά ευχάριστη.

Εξίσου σημαντικό για την εταιρεία ήταν και ένα εύχρηστο και γρήγορο περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που να καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας της. Μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμας τεχνολογίας Expression, η BACKBONE κάλυψε απόλυτα τις αναγκες της εταιρείας παραδίδοντας ένα εύκολο περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου αλλά και ισχυρά SEO εργαλεία, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search