Cloud

Η Microsoft επενδύει 4,3 δισ. ευρώ για να ενισχύσει την τεχνητή νοημοσύνη στην Ιταλία

Η Microsoft επενδύει 4,3 δισ. ευρώ για να ενισχύσει την τεχνητή νοημοσύνη στην Ιταλία

Στη μεγαλύτερη επένδυσή της στην Ιταλία, η Microsoft παρουσίασε τα σχέδιά της για ένα έργο ύψους 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, για να επεκτείνει την υποδομή cloud και AI που έχει στη χώρα και να εκπαιδεύσει πάνω από ένα εκατομμύριο Ιταλούς έως το 2025.

Αυτό το έργο στοχεύει να υποστηρίξει την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης σε βασικούς τομείς, όπως η μεταποίηση, η υγειονομική περίθαλψη και τα χρηματοοικονομικά, ενισχύοντας την καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη.

Η επέκταση της Microsoft θα γίνει στη Βόρεια Ιταλία και θα καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης, ενώ θα βοηθήσει τη χώρα να αντιμετωπίσει τις δημογραφικές προκλήσεις και την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Η επένδυση θα προωθήσει, επίσης, την υπεύθυνη ανάπτυξη και βιωσιμότητα της τεχνητής νοημοσύνης, ευθυγραμμιζόμενη με τους μακροπρόθεσμους στόχους του ψηφιακού μετασχηματισμού τής Ιταλίας.

Αυτή η πρωτοβουλία περιλαμβάνει προγράμματα κατάρτισης για άτομα με δεξιότητες, ειδικά σε μειονεκτούσες περιοχές, μέσω συνεργασιών με τοπικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια.

Οι λύσεις της Microsoft που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την καινοτομία, υποστηρίζοντας τη δημόσια διοίκηση και τον ιδιωτικό τομέα της Ιταλίας.

Αυτή η επένδυση - ορόσημο, ενισχύει τη θέση της Ιταλίας ως βασικό παράγοντα στην παγκόσμια οικονομία της τεχνητής νοημοσύνης και των υπηρεσιών cloud, ενώ αντιμετωπίζει οικονομικές και δημογραφικές προκλήσεις.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Cloud

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search