Cloud

Η Amazon Web Services δημιουργεί ένα νέο, ανεξάρτητο cloud για την Ευρώπη

Η Amazon Web Services δημιουργεί ένα νέο, ανεξάρτητο cloud για την Ευρώπη

Το European Sovereign Cloud της AWS έχει σχεδιαστεί για τους πελάτες του δημόσιου τομέα και οι εταιρείες σε κλάδους υψηλής ρύθμισης, πληρώντας αυστηρές ρυθμιστικές απαιτήσεις σχετικά με τα δεδομένα και τις λειτουργικές απαιτήσεις.

Το AWS European Sovereign Cloud θα είναι φυσικά και λογικά ξεχωριστό από τις υπάρχουσες περιφέρειες της AWS, αλλά θα προσφέρει την ίδια ασφάλεια, διαθεσιμότητα και απόδοση με αυτές.



Η Amazon είπε ότι αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες της επιπλέον επιλογές για να ανταποκριθούν στις ανάγκες φιλοξενίας δεδομένων, λειτουργικής αυτονομίας και ανθεκτικότητας.

Το AWS European Sovereign Cloud θα είναι διαθέσιμο αρχικά στη Γερμανία και τμηματικά όλους τους Ευρωπαίους πελάτες της εταιρείας.

Μόνο οι Ευρωπαίοι υπάλληλοι της Amazon θα μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες και την υποστήριξη της νέας αυτής υποδομής τής εταιρείας.

«Το AWS European Sovereign Cloud ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες AWS το πιο προηγμένο σύνολο ελέγχων, διασφαλίσεις απορρήτου και λειτουργίες ασφαλείας που είναι διαθέσιμα στο cloud», δήλωσε ο Max Peterson, αντιπρόεδρος του Sovereign Cloud στην AWS.

Ο Peterson είπε ότι η Amazon εργαζόταν για πάνω από μια δεκαετία για να κατανοήσει τις εξελισσόμενες ανάγκες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το απόρρητο δεδομένων και την τοπική προσαρμογή.

«Με το ESC, οι πελάτες και οι συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη θα έχουν περισσότερες επιλογές για να επιτύχουν τη λειτουργική ανεξαρτησία που απαιτούν, χωρίς συμβιβασμούς στις ευρύτερες και βαθύτερες υπηρεσίες cloud, που εκατομμύρια πελάτες ήδη γνωρίζουν και χρησιμοποιούν σήμερα», πρόσθεσε ο Peterson.

Εικόνα: aboutamazon

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Cloud

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search