eCommerce

Με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη τριήμερη ECDM Expo SE Europe 2024!

Με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη τριήμερη ECDM Expo SE Europe 2024!

Το γεγονός τής χρονιάς για τους κλάδους του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ECDM Expo SE Europe 2024, είχε για πρώτη φορά πρώτη φορά τριήμερη διάρκεια και πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 24, έως την Κυριακή 26 Μαΐου.

Η προσθήκη της Παρασκευής ως εργάσιμη ημέρα στέφθηκε με επιτυχία, αφού προσέλκυσε σημαντικό πλήθος επαγγελματιών. Γενικότερα, ο απολογισμός της διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα θετικός, ειδικά όσον αφορά στην ανταπόκριση των επαγγελματιών τού ευρύτερου κλάδου, καθώς και τις επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σε δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Ζαππείου φιλοξενήθηκαν τα δύο διήμερα συνέδρια της ECDM Expo SE Europe 2024, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου.

Τις εργασίες του διεθνούς διήμερου συνεδρίου για το eCommerce άνοιξε η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, ενώ επίσης, μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών συμμετείχε και ο κ. Alex Tsai, Head of Strategic Partnerships & Growth, Americas, της Alibaba.com.

Στο Keynote Dinner, τη δεξίωση των επίσημων εγκαινίων της διοργάνωσης, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό. Επίσης, στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής τής ΑΑΔΕ.

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στα επίσημα εγκαίνια της ECDM Expo SEE 2024.

 

Στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2024 πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Digital Agencies Awards, όπου βραβεύτηκαν τα ελληνικά Digital Agencies με βάση τα έργα τους, από δύο ανεξάρτητες επιτροπές, στις οποίες συμμετείχαν έμπειρα, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε το Digital Agencies Roundtable, ο ετήσιος θεσμός του κλάδου, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και ιδιοκτητών, από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου.

Η ECDM Expo SE Europe 2024 διοργανώθηκε υπό τις αιγίδες των GRECA, iab Hellas, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΔΕ και με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: ATCOM, Lighthouse, ACS, advisable, NetSteps, Softexpert.Digital, DHL, Skroutz

Sponsors: 3ds, Happy Online, Γενική Ταχυδρομική, ON Marketing Agency, epay

Supporters: Shopranos, Search Magic, Artecniko, Deliverd, DataWay, Primer Software, WorldLine cardlink

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ecdmexpo.com

Διοργάνωση: Verticom

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search