eCommerce

H PayPal αυξάνει τα τέλη συναλλαγών μεταξύ Βρετανίας και Ευρώπης

H PayPal αυξάνει τα τέλη συναλλαγών μεταξύ Βρετανίας και Ευρώπης

H PayPal θα αυξήσει τις προμήθειες συναλλαγών μεταξύ των επιχειρήσεων της Βρετανίας και εκείνων στην Ευρώπη, εξαιτίας του Brexit. Με το Ηνωμένο Βασίλειο να μην είναι πλέον μέρος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, το κόστος της PayPal είναι υψηλότερο από ό,τι ήταν στο παρελθόν.

Ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος αποτελείται από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία.

Οι περισσότεροι entrepreneurs και επιχειρήσεις από αυτές τις χώρες πληρώνουν προμήθεια 0,5%. Από τον Νοέμβριο, το τέλος θα ανέβει στο 1,29%. Ωστόσο, αυτό το ποσοστό εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο από το τυπικό 1,99% που χρεώνει η PayPal για τον υπόλοιπο κόσμο.



Εκτός από την PayPal, η Visa και η Mastercard ανακοίνωσαν επίσης ότι θα πενταπλασιάσουν τα τέλη των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών τους από τα μέσα Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσαν από την PayPal στο BBC, "Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, θα διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις στο να συγκρίνουν τις τιμές τής PayPal με αυτές των άλλων παρόχων και να εκτιμήσουν καλύτερα την αξία που παρέχουμε."

Η Ομοσπονδία Μικρών Επιχειρήσεων στη Βρετανία δήλωσε ότι οποιαδήποτε αύξηση των τελών πληρωμών είναι ανεπιθύμητη είδηση ​​για τις μικρές επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες. "Από την αρχή του έτους, περίπου ένας στους τέσσερις μικρούς εξαγωγείς σταμάτησε να εξάγει στην ΕΕ, επικαλούμενος μεταξύ άλλων το κόστος που συνεπάγεται η πώληση σε πελάτες με έδρα την ΕΕ." Και περισσότερο από το 40% των μικρών εξαγωγέων δήλωσαν ότι η αξία των εξαγωγών τους μειώθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες.

Πηγή: ecommercenews

Εικόνα: Franz Wender, Unsplash  

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search