eCommerce

Ανακοινώθηκε συνεργασία Skroutz Food και Box

Ανακοινώθηκε συνεργασία Skroutz Food και Box

Στο Box, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της Cosmote, μετακομίζει από τις 2 Νοεμβρίου η υπηρεσία food delivery του Skroutz, Skroutz Food, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέρει το deasy.gr, από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, οι χρήστες του Skroutz Food, που είτε επισκέπτονται το site, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας, θα μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX, όπου θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε φαγητό και καφέ.   

Η είδηση επιβεβαιώνει τις προ ημερών πληροφορίες του deasy.gr, όταν και δημοσίευμα για τη διεύρυνση της υπηρεσίας Box.gr ανέφερε ότι υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ Cosmote και Skroutz, χωρίς όμως να είχε διαρρεύσει τότε το περιεχόμενό τους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την Cosmote, στο δίκτυο του Box εφόσον το επιθυμούν θα ενταχθούν επιπλέον νέα καταστήματα εστίασης, που σήμερα βρίσκονται μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz.

Η υπηρεσία food delivery της Cosmote ήταν αναμενόμενο ότι θα υλοποιούσε αυτό το διάστημα ένα πολυμέτωπο πρόγραμμα διεύρυνσης της δραστηριότητας, μέρος του οποίου είναι και η συμφωνία με το Skroutz Food. Επιπρόσθετα η ανακοίνωση της Cosmote επιβεβαιώνει την πρόθεση του Box.gr να μπει και σε νέες κατηγορίες προϊόντων, αναφέροντας ότι «στα σχέδια περιλαμβάνεται και η επέκτασή του -μέσα στο επόμενο διάστημα- σε online delivery προϊόντων super market, σε συνεργασία με γνωστές αλυσίδες». Μία από αυτές θα είναι η αλυσίδα Μασούτης, με το Box να έχει ξεκινήσει ήδη την πιλοτική λειτουργία της υπηρεσίας και τα ομώνυμα καταστήματα να εμφανίζονται στο περιβάλλον της πλατφόρμας. 

Δείτε περισσότερα στο deasy.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search