eCommerce

Εκστρατεία για τη βιωσιμότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ευρώπη

Εκστρατεία για τη βιωσιμότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ευρώπη

Ο Ecommerce Europe είναι περήφανος που ξεκίνησε την εκστρατεία του με τη δημοσίευση της πρώτης έκδοσης της Συνεργατικής Έκθεσης για τη βιωσιμότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ευρώπη.

Η Έκθεση, η οποία συντάχθηκε σε συνεργασία με τα μέλη του Ecommerce Europe, συγκεντρώνει μια ποικιλία πληροφοριών, μελετών και βέλτιστων πρακτικών, που προορίζονται να χρησιμεύσουν ως πηγή πληροφοριών για επιχειρήσεις και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σε ολόκληρη την ΕΕ και πέραν αυτής.

Καθώς η βιομηχανία αναπτύσσει συνεχώς νέες έρευνες και λύσεις, η έκθεση θα ενημερωθεί αναλόγως. Η φιλοδοξία του Ecommerce Europe είναι να παράσχει έρευνα και συγκεκριμένα παραδείγματα που μπορούν να ενημερώσουν τις μελλοντικές συζητήσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα.

"Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια γέφυρα μεταξύ της ψηφιοποίησης της κοινωνίας μας και της μετάβασης σε μια πιο βιώσιμη οικονομία", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Luca Cassetti, Γενικός Γραμματέας του Ecommerce Europe.

Ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει πολλά να φέρει στο τραπέζι όταν συζητάμε πώς μπορεί να συμβάλει η χάραξη πολιτικής σε αυτήν τη μετάβαση. Η αειφορία και η ψηφιοποίηση έχουν τεθεί στο επίκεντρο της ατζέντας της ευρωπαϊκής πολιτικής, με μια ανανεωμένη, ολιστική προσέγγιση μέσω της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Οι ευρωπαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βάλουν την ήπειρο στην πρώτη γραμμή της μετάβασης σε μια βιώσιμη οικονομία και μια ψηφιακή και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία, καθώς αυτές οι εξελίξεις δεν μπορούν και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές προκλήσεις.

Μπορείτε να βρείτε την έκθεση εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search