eCommerce

Fimble: To πιο ολοκληρωμένο F&B Software για καταστήματα εστίασης στην Ελλάδα

Fimble: To πιο ολοκληρωμένο F&B Software για καταστήματα εστίασης στην Ελλάδα

-Advertorial-

Λύση στην πρόσφατη κρίση που έπληξε τις επιχειρήσεις εστίασης έρχεται να δώσει το Fimble προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών παραγγελιών, με δυνατότητα delivery.

Με πολυετή εμπειρία και συνεργασία με εταιρείες όπως η Domino's, Mikel, ο Πρόεδρος, Γρηγόρης Μικρογεύματα, eKioskys και άλλες, στοχεύει στην ανάπτυξη των καταστημάτων εστίασης, στην μεταμόρφωση της online παρουσίας τους αλλά και στην ενίσχυση των ψηφιακών τους πωλήσεων χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία για την αποτελεσματική απόκτηση, εξυπηρέτηση και επανάκτηση των πελατών.

H πλατφόρμα προσφέρει:

  • Πρωτοποριακές λύσεις online & in-store παραγγελιοληψίας προσαρμοσμένες στο brand της κάθε επιχείρησης, με απόλυτο έλεγχο των πελατών και των δεδομένων και χωρίς προμήθεια ανά συναλλαγή.
  • Μεγάλο εύρος εργαλείων marketing για προσέγγιση νέων πελατών, αύξηση πωλήσεων και ενεργοποίηση πελατών.
  • Ενιαίο διαχειριστικό σύστημα με ευκολία χρήσης, υψηλά επίπεδα ασφαλείας και εργαλεία νέας γενιάς για παρακολούθηση, διαχείριση και στατιστικές αναφορές παραγγελιών, οδηγών και δρομολόγησης, προσωπικού, marketing, λειτουργίας, επικοινωνίας και περιεχομένου.

 

Η ομάδα του Fimble, η οποία εξειδικεύεται από το 2008 στην ανάπτυξη web και mobile εφαρμογών στον τομέα της εστίασης, μετασχηματίζει τις ανάγκες των πελάτων της σε πραγματικά καινοτόμες και δημιουργικές επιχειρηματικές λύσεις.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα καθώς και τα συνδρομητικά πλάνα στο www.fimble.gr.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε, με την ομάδα του Fimble, μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2109737999.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search