Tech & Business

Η Trasys Greece γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχίας και καινοτομίας

Η Trasys Greece γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχίας και καινοτομίας

Η Trasys Greece, εταιρεία παροχής  εξειδικευμένων ICT λύσεων και μέλος του Ομίλου NRB Group, συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και γιορτάζει δυο δεκαετίες αδιάκοπης καινοτομίας και παροχής κορυφαίων λύσεων πληροφορικής.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσφατα μια εορταστική εκδήλωση, στην οποία  παρευρέθηκε τόσο το δυναμικό της εταιρείας στην Ελλάδα, όσο και η διοίκηση του ομίλου NRB, αλλά και συνεργάτες.

Ένας από τις κυριότερους παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της Trasys Greece αυτά τα 20 χρόνια, είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πόρους στην έρευνα και την εκπαίδευση για τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η Μηχανική Μάθηση και η Τεχνητή Νοημοσύνη, και την πιθανή τους επίδραση, καθώς και η επένδυση σε λύσεις CLOUD, όπως το Azure και το AWS, τις οποίες υιοθετεί για να βελτιστοποιήσει και να αναπτύξει με επιτυχία τα έργα που αναλαμβάνει.

Επιπρόσθετα η εταιρεία ενισχύει συνεχώς την κουλτούρα καινοτομίας, έχοντας στηρίξει κέντρα αριστείας όπως το Ministry of Testing, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ανοικτές κοινότητες, όπως το Agile Summit. Στο πλαίσιο αυτό η Trasys Greece διοργανώνει συχνά internal sessions, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ανταλλάσσουν ιδέες, να πειραματίζονται με νέες προσεγγίσεις αλλά και να εφαρμόζουν πρωτοποριακές ιδέες στα έργα τους.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει υιοθετήσει μια κουλτούρα που βασίζεται στον σεβασμό και στην υποστήριξη όλων των εργαζομένων, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη και εξασφαλίζοντας χαμηλότερο ποσοστό κινητικότητας προσωπικού. Με αυτές τις στρατηγικές και δεσμεύσεις, η Trasys Greece συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία και να παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις πληροφορικής στους πελάτες της.

Η κοινωνική αποστολή του NRB Group στοχεύει στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών Πράσινης Πληροφορικής (Green IT) και στην παροχή ασφαλών IT λύσεων που σέβονται την ιδιωτικότητα των δεδομένων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές αποτελούν τον οδηγό του ομίλου. H Trasys Greece προωθεί την κοινωνική αλλαγή μέσω της εθελοντικής εργασίας σε κοινότητες, αλλά και διαδικτυακά, μέσω διοργάνωσης φιλανθρωπικών δωρεών, της δημιουργίας εταιρικών πολιτικών φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και μιας σειράς κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνων επενδύσεων.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search