Tech & Business

Η Google εξετάζει την εξαγορά τού HubSpot;

Η Google εξετάζει την εξαγορά τού HubSpot;

H Google φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Morgan Stanley για το ποσό που θα πρέπει να προσφέρει για να αγοράσει την HubSpot, την κορυφαία εταιρεία online marketing software, η οποία λέγεται ότι αποτιμάται στα 35 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια προσφορά.

Η αγορά τού HubSpot θα βοηθούσε την Google να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην αναπτυσσόμενη αγορά λογισμικού CRM, επιτρέποντάς της να προσεγγίσει περισσότερους εταιρικούς πελάτες με το κονδύλι που θα διαθέσει για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

 

Ο CEO της Alphabet, Sundar Pichai, διερευνά νέους τρόπους για να επιταχύνει την ανάπτυξη του εταιρείας, αφού ο τεχνολογικός γίγαντας ανέφερε χαμηλότερα από τα αναμενόμενα έσοδα από διαφημίσεις το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Επίσης, η Αναζήτηση Google και το YouTube αντιμετωπίζουν αυξημένο ανταγωνισμό όσον αφορά στους διαφημιστικούς προϋπολογισμούς από πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok και το Amazon.com.

Η Google φέρεται να ανησυχεί ότι οι αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές ενδέχεται να μην εγκρίνουν την εξαγορά. Εάν η εξαγορά είναι επιτυχής, θα ήταν μια σημαντική συμφωνία εν μέσω αυξανόμενων κανονισμών περί απορρήτου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ένας εκπρόσωπος του HubSpot είπε στο Reuters: "Κατά τη συνήθη πρακτική, το HubSpot δεν σχολιάζει φήμες ή εικασίες. Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία μιας εξαιρετικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.”

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search