Tech & Business

Πρώτη συνάντηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διαδικτύου Ελλάδος για το 2024

Πρώτη συνάντηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διαδικτύου Ελλάδος για το 2024

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διαδικτύου Ελλάδος, Σ.Ε.Δ.Ε, πραγματοποιεί την πρώτη του συνάντηση για το 2024, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 18.00, στο ξενοδοχείο Athens Avenue Hotel στην Λ. Συγγρού 182 στην Καλλιθέα.

Ο Σ.Ε.Δ.Ε, δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, ως απάντηση στην αναγκαιότητα των ψηφιακών πόρων για την παγκόσμια, αλλά και την εθνική μας οικονομία που ανέδειξε η τρέχουσα πανδημία COVID-19.

Σκοπός και όραμα του Σ.Ε.Δ.Ε, είναι η συμβολή του στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων διαδικτύου, η προαγωγή τής θέσης και της συμβολής τού διαδικτύου στην Εθνική Οικονομία και η ανάδειξή του σε κεντρομόλο δύναμη ενός νέου παραγωγικού προτύπου για τη χώρα.

Με δράσεις που κινούνται στον χώρο της έρευνας, της εκπαίδευσης, των διεθνών σχέσεων και κυρίως των θεσμικών προτάσεων, ο Σ.Ε.Δ.Ε φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο, αλλά κυρίως χρήσιμο εταίρο στην Κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Ε κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε: “Στόχος μας είναι οι διαδικτυακές υπηρεσίες να αποτελέσουν σημαντική οικονομική προσδιοριστική παράμετρο της ελληνικής οικονομίας και να συμβάλλουμε καθοριστικά, ωστε να αποκτήσει η Ελλάδα «εξ ορισμού ψηφιακό χαρακτήρα» (digital by default) που είναι και ο εθνικός μας στόχος. Ο Σ.Ε.Δ.Ε αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων”.

Το κόστος της συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 10 ευρώ ανά άτομο και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όχι μόνο τα μέλη του συνδέσμου. Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή τής πίτας του ΣΕΔΕ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search