Tech & Business

Τα ΕΛΠΕ επέλεξαν την ATC για υπηρεσίες ανάπτυξης εκπαιδευτικού περιεχομένου

Τα ΕΛΠΕ επέλεξαν την ATC για υπηρεσίες ανάπτυξης εκπαιδευτικού περιεχομένου

Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) εμπιστεύτηκαν την Athens Technology Center (ATC)  για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης διαδραστικού ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για εκπαίδευση εξ αποστάσεως, αλλά και σε υπηρεσίες υποστήριξης της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που ήδη χρησιμοποιεί ο οργανισμός.

 Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τη σύμβαση – πλαίσιο που δύναται να διαρκέσει έως και τρία (3) έτη, η ATC πρόκειται να υποστηρίζει τις εσωτερικές διαδικασίες τηλεκπαίδευσης των ΕΛΠΕ με εξειδικευμένο (custom, κατά παραγγελία) ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο για πέντε (5) διαφορετικούς τύπους μαθημάτων. Το περιεχόμενο αυτό, ανεξαρτήτως θεματολογίας, θα σχεδιαστεί και αναπτυχθεί βάσει διεθνών πρακτικών (εκπαιδευτικές οντότητες – learning objects) , σε συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο SCORM. Επιπλέον, η Athens Technology Center (ATC) αναλαμβάνει να υποστηρίζει και να συντηρεί όποτε αυτό απαιτείται την υφιστάμενη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ανοικτού κώδικα (Moodle).

H Athens Technology Center (ATC) σχεδιάζει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για πάνω από 15 έτη. Σε συνεργασία με τους ηγέτες του κλάδου, όπως η Blackboard, η Saba, η Oracle, η Microsoft και η Trivantis παρέχονται λύσεις και υπηρεσίες τοπικές ή στο cloud για τη Μάθηση, την Πρόσληψη, τη Διαχείριση Πιστοποιήσεων, τη Διαχείριση Ταλέντων, την Εικονική Τάξη και τη Συνεργασία καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως εξατομικευμένη ανάπτυξη και ενσωμάτωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με πλατφόρμες τρίτων, όπως HRMS, LMS, Εικονική Τάξη, Intranets, Διαδικτυακές Πύλες και πολλά άλλα.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της ATC.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search