New Projects

Από τη Stonewave το νέο ordering app της αλυσίδας ασιατικής κουζίνας Asian House

Από τη Stonewave το νέο ordering app της αλυσίδας ασιατικής κουζίνας Asian House

Η Stonewave συνεργάστηκε με την Asian House, τη γνωστή αλυσίδα ασιατικής κουζίνας, για την ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού app παραγγελιοληψίας, σχεδιασμένου για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες της.

Η Asian House, με παρουσία σε τέσσερα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να ηγείται στον χώρο της ασιατικής γαστρονομίας, παρέχοντας υπηρεσίες dine-in και delivery. Το νέο application ενίσχυσε την εμπειρία των πελατών, συνδυάζοντας άρτια λειτουργικότητα με τη μοναδική ταυτότητα του brand.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη, το Asian House app προσφέρει εύκολη και γρήγορη πλοήγηση, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν τον τρόπο πληρωμής τους για μελλοντικές παραγγελίες. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν λίστα με τα αγαπημένα τους προϊόντα και να αποκτούν πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών τους, διευκολύνοντας έτσι τις επαναληπτικές αγορές.

Η κατασκευή του app έγινε με τη χρήση hybrid τεχνολογιών, ενώ καινοτόμες υλοποιήσεις επιτρέπουν εξειδικευμένες διασυνδέσεις, όπως το διαχειριστικό WooCommerce με το app, με τη Viva payments, το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών Prognosi και το Google Maps.

Αυτή η συνεργασία ανέδειξε τη δέσμευση των δύο εταιρειών για καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας μια ψηφιακή λύση που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search