New Projects

H infocube δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα του IIEK ΣΒΙΕ

H infocube δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα του IIEK ΣΒΙΕ

Η σχολή Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ, αποτελεί κορυφαία επιλογή για την επαγγελματική και εκπαιδευτική κατάρτιση πολλών υποψηφίων, που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Η πολυετής εμπειρία και η καινοτομία που διακατέχει την σχολή είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Υγεία, οικονομία, διοίκηση, μαγειρική, ζαχαροπλαστική είναι μερικοί από τους τομείς που προσφέρονται στους σπουδαστές, με αμέτρητες δυνατότητες εξειδίκευσης.

Η πρόκληση του ανασχεδιασμού τού website για εμάς στην infocube ήταν τεράστια! Ο στόχος μας ήταν να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστοσελίδα και να διευκολύνουμε την περιήγηση των ενδιαφερόμενων, ούτως ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Η διαρκής επικοινωνία με τους συνεργάτες του Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ, μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε μια custom εμπειρία, σχεδιασμένη για τους χρήστες.

Οι βασικοί στόχοι του έργου ήταν:

- Διαδραστική εμπειρία
- Λειτουργικότητα site
- Δημιουργικό design
- Βελτιστοποίηση μετατροπών

Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση

Σκοπός ήταν η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας, η οποία να αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τι ακριβώς προσφέρει, χωρίς να «μπερδεύει» τους χρήστες. Παρουσιάζονται όλες οι λεπτομέρειες με σαφήνεια και αναλύονται ενδελεχώς οι τομείς της εκπαίδευσης, χωρίς όμως να κουράζουν τον υποψήφιο σπουδαστή. Όλη η περιήγηση πραγματοποιείται ευχάριστα, δίχως περίπλοκες διαδικασίες και φυσικά σε πολύ λίγο χρόνο.

Design

Έντονα και ευχάριστα χρώματα κυριαρχούν, με αποτέλεσμα να προδιαθέτουν τον επισκέπτη να παραμείνει και να εξερευνήσει την ιστοσελίδα. Αξιοπρόσεκτο είναι το menu του site, το οποίο πέρα από τα ιδιαίτερα εφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του, δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να περιηγηθεί σε όποιο σημείο της σελίδας και αν βρίσκεται ο επισκέπτης, εντοπίζοντας απευθείας αυτό που αναζητεί.

Αμεσότητα

Με τις συνεχείς μετατροπές, επιχειρήσαμε να καταστήσουμε την ιστοσελίδα άμεση ως προς την επικοινωνία. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος φοιτητής, μπορεί μέσα από λίγα κλικ να εντοπίσει την σχολή της επιλογής του, με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται και να επικοινωνήσει άμεσα , με σκοπό να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, χρησιμοποιώντας τα χρήσιμα buttons που βρίσκονται σε όλο το εύρος του site.

Με τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ, καταφέραμε να αναδείξουμε την Σχολή και να την τοποθετήσουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό, παρέχοντας παράλληλα μια άνετη εμπειρία στον χρήστη.

Αν θέλετε και εσείς να αναδείξετε την εταιρεία με τον καλύτερο τρόπο και να προβάλλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας,  επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα!

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search