New Projects

Το site του Global Marketer Conference 2022 από την ΕΛΕΔ

Το site του Global Marketer Conference 2022 από την ΕΛΕΔ

Η πολυετής συνεργασία της ΕΛΕΔ με τον Σύνδεσμο Διαφημιζόμενων Ελλάδος συνεχίζεται, και αυτή τη φορά κατασκευάσαμε το νέο, μίνιμαλ αισθητικής, site του συνεδρίου Global Marketer Conference 2022 https://gmc.sde.gr που θα διοργανωθεί από τον ΣΔΕ και τον WFA, στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2022.

Το WFA Global Marketer Conference 2022 είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για επαγγελματίες του παγκόσμιου μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Μετά τη Σιγκαπούρη, τη Λισαβόνα, το Τόκιο, το Τορόντο, την Κουάλα Λουμπούρ, το Μαρακές, το Σίδνεϊ, τις Βρυξέλλες, το Πεκίνο, την Κωνσταντινούπολη, το Σάο Πάολο & το Ρίο ντε Τζανέιρο, τη Βομβάη και άλλες μεγάλες πόλεις, η Αθήνα θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Μάρκετερ 2022 για άλλη μια αξέχαστη μέρα έμπνευσης, ανακάλυψης και μάθησης.

Το Συνέδριο θα συγκεντρώσει μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες της παγκόσμιας βιομηχανίας για να μοιραστούν στρατηγικές ανάπτυξης σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο και να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ με καινοτομία σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, καναλιών μέσων και περιοχών.

Στη σελίδα, η οποία θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται διαρκώς, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, τους ομιλητές, την ατζέντα, τους χορηγούς, τα νέα όπως και τη δυνατότητα εγγραφής για τη δική σας συμμετοχή!  Οι έμπειροι web developers και web designers της ΕΛΕΔ, κατασκεύασαν για ακόμα μια φορά ένα όμορφο και γρήγορο site με UI/UX τελευταίας γενιάς, ανάλογο των επιθυμιών του πελάτη.

Όπως σε κάθε site που επιμελείται η ΕΛΕΔ, η περιήγηση είναι πολύ φιλική, έχει responsive σχεδιασμό και παίζει άψογα παντού, ανεξαρτήτως συσκευής ή οθόνης.  

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search