New Projects

Νέο site για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών από την ΕΛΕΔ

Νέο site για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών από την ΕΛΕΔ

Με μεγάλη χαρά και αγάπη στην Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, Πόρτα Ανοιχτή, www.eps-ath.gr .

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά στην πρόνοια για τους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας. Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.

Η Εταιρεία δεν κλείστηκε ποτέ στον εαυτό της, ούτε απομόνωσε τα άτομα με αναπηρίες. Αντίθετα απέβλεψε στην άρση των φραγμών που δημιουργούν οι αναπηρίες και επιδίωξε την άνετη τοποθέτηση του ατόμου με αναπηρίες μέσα στην φυσιολογική κοινωνία των συνανθρώπων του.

Οι έμπειροι web developers και web designers της ΕΛΕΔ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατασκευάζοντας ακόμα μια φορά ένα site με UI/UX τελευταίας γενιάς και εμφάνιση με γνώμονα την επιθυμία του πελάτη αλλά κυρίως την υψηλή αισθητική και την ευκολία πλοήγησης του χρήστη!


Στην αρχική σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, το έργο της, ενώ ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τον τρόπο που μπορεί να στηρίξει την εταιρεία, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί της.

Όπως σε κάθε site που επιμελείται η ΕΛΕΔ, η περιήγηση είναι πολύ φιλική, έχει responsive σχεδιασμό και παίζει άψογα παντού, ανεξαρτήτως συσκευής ή οθόνης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search