New Projects

Τρία νέα ολοκληρωμένα projects από την Generation Y

Τρία νέα ολοκληρωμένα projects από την Generation Y

Η Generation Y – International eBusiness Hub ανακοίνωσε την ολοκλήρωση τριών νέων projects για ισάριθμες εταιρείες - συνεργάτες της.

Τα τρία νέα websites που βρίσκονται στον αέρα από την ομάδα της Generation Y είναι τα ακόλουθα:

 

Design Pergola

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Design Pergola, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Generation Y – International eBusiness Hub είναι live!

Η γνωστή οικογενειακή επιχείρηση, Design Pergola, με 20 χρόνια πορεία και αφοσίωση στο να δημιουργεί εξωτερικούς χώρους, οι οποίοι αναδεικνύουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, εμπιστεύτηκε τη δημιουργικότητα της Generation Y για την πραγμάτωση της νέας της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιώντας custom εργαλεία και design υψηλής αισθητικής, η Generation Y εξασφάλισε την πιο εύχρηστη πλοήγηση, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες της Design Pergola, η οποία διαρκώς αναζητά την τελειότητα.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.design-pergola.com/el

 

Ktima Akrani

Online το ηλεκτρονικό κατάστημα του κτήματος Ακράνι, διαμορφωμένο και σχεδιασμένο από την Generation Y - International eBusiness Hub!

Το Κτήμα Ακράνι, μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Κω, η οποία μετρά πλέον 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της οινοποιίας, προσφέροντας τριάντα και πλέον σπάνιες ελληνικές ποικιλίες, αποφάσισε να προβεί σε ψηφιακή επέκταση πλήρους κλίμακας. Σύμμαχός της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, η Generation Y,  η οποία με τη λύση GY FAST παρείχε όλα τα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία και λειτουργικότητές της, καθώς επίσης την πολυετή εμπειρία της στο συγκεκριμένο κλάδο του e-commerce.

Δείτε το έργο εδώ: www.ktimakrani.gr/el

 

Fantasy-Sandals

Η εταιρία Π. ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ & ΣΙΑ, η οποία δραστηριοποιείται σχεδόν 50 χρόνια στον τομέα της παραγωγής παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες, εμπιστεύτηκε την Generation Y - International eBusiness Hub για τη δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος του brand Fantasy Sandals.

Το συγκεκριμένο project υλοποιήθηκε με custom UI/UX design, θέτοντας σε εφαρμογή τα πολυάριθμα καινοτόμα εργαλεία και λειτουργικότητες της custom πλατφόρμας GENERATION NEXT, τα οποία ταίριαξαν απόλυτα με τις ανάγκες του brand, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ: www.fantasy-sandals.gr/en

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search