New Projects

DigitalWise και Mototrend μαζί για τρίτη χρονιά

DigitalWise και Mototrend μαζί για τρίτη χρονιά

Μαζί θα πορευτούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά DigitalWise και Mototrend, επισφραγίζοντας μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία. 

Η Mototrend αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, και διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα από διεθνή brands στο χώρο της μηχανοκίνησης, όπως η Kymco και η VOGE, μια νέα μάρκα, θυγατρική του κολοσσού Loncin. 

Η DigitalWise έχει αναλάβει πλέον το σύνολο των 360ο ενεργειών της Mototrend, έχοντας ήδη βγάλει on air 3 websites, το www.kymco.gr, το www.voge.gr και το εταιρικό www.mototrend.gr.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στην Kymco η DigitalWise δημιούργησε την ετήσια στρατηγική που περιλαμβάνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, καταχωρήσεις, social media και digital banners, POP υλικά, online και offline activations, ενώ χειρίζεται και το σύνολο των media. 

Επίσης, από το προηγούμενο καλοκαίρι λειτουργεί και η πολυβραβευμένη online πλατφόρμα Test Ride It για την Kymco, στην οποία οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το Test Ride για το scooter που επιθυμούν, την ημέρα και ώρα που τους βολεύει, και να γράψουν το δικό τους review (www.testrideit.kymco.gr). 

Παράλληλα, η DigitalWise διαχειρίζεται και τα brands Gemini, Kymco Healthcare, Silkolene και Tech Pulley, ενώ προχώρησε και στο εταιρικό rebranding της Mototrend.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την Mototrend. Στόχος μας είναι να εξελίξουμε και να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα και της ίδιας της Mototrend αλλά και των brands που διαθέτει.», δήλωσε ο Νίκος Μητσόπουλος, CEO της DigitalWise. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search