New Projects

Η ΕΛΕΔ υλοποίησε το e-shop της Happy Organic

Η ΕΛΕΔ υλοποίησε το e-shop της Happy Organic

H Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία το σχεδιασμό και την κατασκευή του ολοκαίνουριου και minimal αισθητικής e-shop της εταιρείας Happy Organic www.happyorganic.gr

Η εταιρεία Happy Organic δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά, αγνά, φυσικά καλλυντικά. Έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που εμπορεύεται από εταιρείες που χρησιμοποιούν φυσικά και αγνά προϊόντα, σέβονται τη γη και τα ζώα και είναι αποτελεσματικά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σχεδιαστεί ώστε η διαδικασία επιλογής και αγοράς των προϊόντων να είναι απλή, γρήγορη και αξιόπιστη. Τα προϊόντα εμφανίζονται ανά κατηγορία και ανά brand, με πλήρη περιγραφή των προϊόντων και των συστατικών αυτών, καθώς και με δυνατότητα αξιολόγησης τους! Επίσης, στο e-shop ο χρήστης μπορεί να βρει σε ξεχωριστή κατηγορία τις νέες αφίξεις προϊόντων, καθώς και το blog με διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τα φυτικά καλλυντικά.

Επιπρόσθετα, ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του λίστα επιθυμιών, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέξει στα προϊόντα που έχει αγαπήσει!

Με το νέο site, η εταιρεία είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της, αφού ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με το αρμόδιο τμήμα για ερωτήσεις, απορίες αλλά και επισημάνσεις!

Οι έμπειροι web developers και web designers της ΕΛΕΔ, κατασκεύασαν για ακόμα μια φορά ένα καλαίσθητο e-shop με UI/UX τελευταίας γενιάς, ανάλογο των επιθυμιών του πελάτη. Όπως σε κάθε site που επιμελείται η ΕΛΕΔ, η περιήγηση είναι πολύ φιλική, έχει responsive σχεδιασμό και παίζει άψογα παντού, ανεξαρτήτως συσκευής ή οθόνης.  

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search