New Projects

Τιμητική Διάκριση για τη Linakis.digital στα Impact BITE Awards 2020

Τιμητική Διάκριση για τη Linakis.digital στα Impact BITE Awards 2020

Το πολυβραβευμένο έργο της Linakis.digital, Hertz.gr, απέσπασε ένα ακόμη βραβείο από τα Business IT Excellence Awards 2020, τον κορυφαίο θεσμό στον χώρο της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) που βραβεύει κάθε χρόνο τις ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού και την καινοτόμο αξιοποίηση των AI, Big Data, και Cloud.

Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη προσπάθεια να διατηρεί υγιείς και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της, επενδύοντας σε τολμηρές ιδέες που συνδυάζουν την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα. 

Το έργο Hertz.gr κέρδισε το Silver BITE Award στην ενότητα Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές στον Τουρισμό. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια προσπάθεια της Linakis.digital στήριξης και υλοποίησης του  στρατηγικού στόχου της  Autohellas S.A., της μεγαλύτερης εθνικής εταιρείας franchisee της Hertz στον κόσμο, να κυριαρχήσει στη βιομηχανία ενοικίασης αυτοκινήτων και χρηματοδοτικής μίσθωσης. Η Hertz Autohellas εμπιστεύθηκε την Linakis Digital ως στρατηγικό συνεργάτη για τον επανασχεδιασμό του website και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας κράτησης.

Το Hertz.gr  έχει δημιουργηθεί ώστε να προσφέρει μια εύκολη και ελκυστική εμπειρία χρήστη. Το νέο σύγχρονο και εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον μαζί με τις πρόσθετες λειτουργίες που προσφέρονται στοχεύουν στην αύξηση των on-line πωλήσεων και στην ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών. Η τεχνολογία της Umbraco χρησιμοποιήθηκε για την ενημέρωση και την επέκταση του μηχανισμού κρατήσεων ώστε το νέο σύγχρονο website να ανταποκρίνεται στο όραμα της Hertz Autohellas για την παροχή ολοκληρωμένων και καινοτόμων υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πελάτη, ανά πάσα στιγμή.

Η Linakis.digital πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών έργων παρέχοντας υπηρεσίες digital strategy & consulting, UX & UI service design, website & mobile applications development & design, και customer insights and analytics. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search