eCommerce

Πώς η διασύνδεση του eShop με το ERP αυξάνει την ανταγωνιστικότητα

Πώς η διασύνδεση του eShop με το ERP αυξάνει την ανταγωνιστικότητα

Η οικονομία σήμερα είναι περισσότερο ψηφιακή από ποτέ και το trend αυτό θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Σε αυτό το ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον, οι επιχειρήσεις πρέπει να επιδείξουν γρήγορα αντανακλαστικά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς και να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Ειδικότερα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες εκμεταλλεύονται το ψηφιακό κανάλι για τις πωλήσεις τους.

Τη διαφορά εν μέσω αυτού του κλίματος μπορεί να κάνει η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ eShop και ERP που παρατηρείται σε πολλές επιχειρήσεις. Διασυνδέοντας το επιχειρηματικό λογισμικό με τα δεδομένα που παράγονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων, μία επιχείρηση έχει στα χέρια της ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, κάτι που δημιουργεί τεράστια προστιθέμενη αξία.

ERP Connector από το Shopranos

Αυτή τη δυνατότητα προσφέρει η λύση Shopranos ERP Connector της SOFTONE, η οποία ενώνει απρόσκοπτα το eShop με το ERP και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μεταμορφώσουν την καθημερινή ροή εργασιών τους και να αξιοποιήσουν αποδοτικότερα τους πόρους τους. Παρέχοντας τη δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων μεταξύ αυτών των δύο οντοτήτων, το ERP Connector προσφέρει πλεονεκτήματα που ενισχύουν τη θέση μιας εταιρείας στην αγορά.

Συγχρονισμός δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Shopranos ERP Connector είναι η δυνατότητα άμεσης και αμφίδρομης μεταφοράς δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μεταξύ ηλεκτρονικού καταστήματος (από τις πλατφόρμες WooCommerce, Shopify, Magento και PrestaShop) και οποιουδήποτε λογισμικού ERP. Αυτή η άμεση σύνδεση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν ενιαία εικόνα των λειτουργιών τους.

Για παράδειγμα, τα επίπεδα αποθεμάτων στο σύστημα ERP ενημερώνονται συνεχώς στο eShop, παρέχοντας στους επισκέπτες ακριβείς πληροφορίες για τα αποθέματα. Επιπλέον, τα δεδομένα πωλήσεων αντικατοπτρίζονται αμέσως στο σύστημα ERP, παρέχοντας μια άμεση εικόνα των ροών εσόδων και των τάσεων των πωλήσεων. Έτσι η επιχείρηση μπορεί να παίρνει καλύτερες -και ταχύτερες- αποφάσεις και να διαμορφώνει τη στρατηγική της με βάση τα δεδομένα.

Η πλήρης διασύνδεση φέρνει λιγότερα λάθη και αυξημένη αποδοτικότητα

Ο χειροκίνητος συγχρονισμός δεδομένων μπορεί να είναι χρονοβόρος και με πιθανότητα ανθρώπινου λάθους. Οι αναντιστοιχίες στους αριθμούς αποθεμάτων, η εσφαλμένη επεξεργασία παραγγελιών και η καθυστερημένη τιμολόγηση αποτελούν κινδύνους όταν τα συστήματα δεν είναι καλά διασυνδεδεμένα.

Το Shopranos ERP Connector επιτρέπει την άμεση διασύνδεση από τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce, Shopify, Magento και PrestaShop, μειώνοντας την ανάγκη για επαναλαμβανόμενη εισαγωγή δεδομένων. Μετά την ενοποίηση του eShop με το ERP, τα στοιχεία κάθε παραγγελίας μεταφέρονται άμεσα στο ERP για την επεξεργασία, τη δρομολόγηση και την τιμολόγησή της σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η αυτοματοποίηση εξοικονομεί πόρους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση των πελατών.

Η ευελιξία του cloud

Το Shopranos ERP Connector βασίζεται σε cloud αρχιτεκτονική. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για μία επιχείρηση; Αρχικά, πως η λύση είναι software-agnostic. Για τα eShop που έχουν υλοποιηθεί μέσα από τις πλατφόρμες WooCommerce, Shopify, Magento και PrestaShop  και για οποιοδήποτε λογισμικό EPR μίας επιχείρησης, η λύση της SOFTONE προσφέρει απόλυτη διασύνδεση! Παράλληλα, το εργαλείο μπορεί να υιοθετηθεί γρήγορα, χωρίς να απαιτείται κάποια ακριβή επένδυση σε hardware για την χρήση του. Και από τη στιγμή που η εφαρμογή «τρέχει» στο cloud, λαμβάνει αναβαθμίσεις άμεσα, ενώ τα δεδομένα είναι πάντα ασφαλή.

Λύση που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης

Το Shopranos ERP Connector διακρίνεται για την ευελιξία του και αυτό φαίνεται και από τα πακέτα συνδρομής που προσφέρονται. Ανάλογα με τις ανάγκες της, μία επιχείρηση μπορεί να επιλέξει μεταξύ 3 συνδρομητικών πακέτων και να έχει πρόσβαση στα χαρακτηριστικά που χρειάζεται.

Έτσι, η ενοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος και του ERP γίνεται προσιτή σε όλους, με το ERP Connector να δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να ανταποκρίνονται γρήγορα στις απαιτήσεις της αγοράς και να προσφέρουν βελτιωμένες εμπειρίες στους πελάτες τους!

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search