eCommerce

Η Amazon λανσάρει εργαλείο για διασυνοριακές πωλήσεις

Η Amazon λανσάρει εργαλείο για διασυνοριακές πωλήσεις

Η Amazon λανσάρει ένα εργαλείο εξαγωγών προιόντων με την ονομασία Export Central. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες στην Ευρώπη, ακόμη και σε χώρες χωρίς τοπικά καταστήματα της Amazon. Χάρη στο εργαλείο, οι πωλητές δε χρειάζεται να αντιγράψουν την καταχώρισή τους, ή να καταχωρήσουν νέους λογαριασμούς.

Το Export Central είναι μέρος ενός ευρύτερου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εξαγωγών. Πλέον, οι έμποροι από τα έξι τοπικά marktplaces της Amazon (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία) μπορούν να προσεγγίσουν πελάτες σε 39 ευρωπαϊκές χώρες.

 

Αυτές περιλαμβάνουν χώρες όπου δεν υπάρχει τοπικό κατάστημα της Amazon, όπως η Αυστρία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα. Ωστόσο, οι πωλητές στο κατάστημα Amazon στην Ολλανδία μπορούν να εξάγουν μόνο στο Βέλγιο, όμως από την εταιρεία δεν εξηγούν το γιατί στο δελτίο Τύπου τους.

Κανονικά, όταν οι διαδικτυακοί πωλητές θέλουν να ξεκινήσουν διασυνοριακές πωλήσεις στο marketplace της Amazon, πρέπει να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό στο τοπικό κατάστημα της εταιρείας. Αλλά με αυτό το νέο πρόγραμμα, οι έμποροι από τις επιλεγμένες χώρες δεν χρειάζεται πλέον να το κάνουν.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόγραμμα εξαγωγών θα ωθήσει την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σε υπάρχουσες καταχωρίσεις. Είναι προσβάσιμο σε όλους τους εμπόρους, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες παράδοσης Fulfillment by Amazon (FBA) ή το Merchant Fulfilled Network. Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούν ήδη το FBA εγγράφονται αυτόματα στο πρόγραμμα.

Οι έμποροι που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα, μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν πολύ εύκολα τις ρυθμίσεις αποστολής (συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των χρόνων μεταφοράς) από πολλά καταστήματα ταυτόχρονα.

«Ψάχνουμε πάντα τρόπους για να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και το Export Central αλλάζει το παιχνίδι για τους πωλητές της Amazon που θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους πέρα ​​από τα σύνορα, ειδικά σε χώρες όπου η Amazon δεν λειτουργεί κατάστημα. Οι έμποροι μπορούν πλέον να απαριθμούν και να αποστέλλουν τα προϊόντα τους σε όλη την Ευρώπη με ευκολία», δήλωσε ο Xavier Flamand, Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών Πωλητών της Amazon στην Ευρώπη.

Εικόνα: Amazon

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search