eCommerce

Η CloudCart έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους εμπόρους στην ECDM Expo 2022

Η CloudCart έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους εμπόρους στην ECDM Expo 2022

Η CloudCart είναι μια διεθνής, φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, που συμβαδίζει με τις αναπτυσσόμενες ανάγκες των διαδικτυακών εμπόρων και τους βοηθά να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Πίσω από την επιτυχία της εταιρείας βρίσκεται μια ομάδα ειδικών, με μεγάλη εμπειρία στους τομείς του εμπορίου και της τεχνολογίας.

H CloudCart ξεκίνησε το 2016 σαν ένα project δύο αδελφών - του Nikolay Iliev και του Peter Iliev - στόχος των οποίων ήταν να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα ωφελεί διαρκώς τους εμπόρους. Η εταιρεία παρέχει πιθανώς το πιο εύκολο στη χρήση λογισμικό για ηλεκτρονικά καταστήματα, το οποίο επιτρέπει στους εμπόρους να εξοικονομούν οικονομικούς πόρους, προσπάθεια και χρόνο.

H CloudCart προσαρμόζεται συνεχώς στις τρέχουσες ανάγκες των διαδικτυακών επιχειρήσεων. Η πλατφόρμα αναπτύσσει πολύτιμα εργαλεία, νέες δυνατότητες, εφαρμογές και integrations για αποτελεσματική επιχειρηματική διαχείριση, ενισχύοντας τις πωλήσεις.

Όλοι οι online merchants που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μπορούν εύκολα να εμφανίσουν προς πώληση οποιονδήποτε τύπο ψηφιακού ή φυσικού προϊόντος, ή υπηρεσίας, με λίγα μόνο κλικ. Επίσης, μπορούν να συγχρονίσουν γρήγορα το CloudCart κατάστημά τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τοπικά και παγκόσμια marketplaces.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς σε ένα μέρος. Παρέχουν υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες του εμπόρου, όπως φωτογράφιση προϊόντων, μάρκετινγκ, λογιστικές και νομικές υπηρεσίες.

 

Η CloudCart σας περιμένει με πολλές εκπλήξεις στο περίπτερό της στην ECDM Expo SE Europe 2022 όπου και θα προσφέρει δωρεάν
500 ηλεκτρονικά καταστήματα!

 

Το σημαντικότερο, είναι ότι η CloudCart επιτρέπει στους συνεργάτες και στους μεταπωλητές της να κερδίζουν μια προμήθεια εφ' όρου ζωής μέσω ενός προγράμματος συνεργατών. Κερδίζουν χρήματα από κάθε eStore και κάθε υπηρεσία που πωλούν, το οποίο είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο win-win και βοηθά τους μεταπωλητές και τους πελάτες τους να ευημερούν.

Η πλατφόρμα της CloudCart έχει διανύσει πολύ δρόμο από την ίδρυσή της και πλέον λανσάρεται επίσημα στην ελληνική αγορά. H CloudCart είναι ένας από τους κύριους χορηγούς της έκθεσης ηλεκτρονικού εμπορίου και ψηφιακού μάρκετινγκ ECDM Expo SE Europe 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Η εταιρεία καλεί όλους τους διαδικτυακούς εμπόρους, τους επιχειρηματίες, τα digital agencies και τις επιχειρήσεις γενικότερα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Το περίπτερο της CloudCart στην ECDM Expo 2022 είναι το D3 και η ομάδα της θα χαρεί να μοιραστεί με όλους τους επισκέπτες της περισσότερα για την εταιρεία και να εξερευνήσει μαζί τους νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η CloudCart υπόσχεται να φροντίσει για την άριστη φιλοξενία των επισκεπτών της, οργανώνοντας ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και παιχνίδια. Μέρος των βραβείων για όλα τα άτομα που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες, θα είναι 500 δωρεάν ηλεκτρονικά καταστήματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

 

-Advertorial-

 Έβγαλες το δωρεάν εισιτήριό σου για την ECDM Expo 2022;

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search