eCommerce

H Wix εξαγόρασε την dropshipping πλατφόρμα Modalyst

H Wix εξαγόρασε την dropshipping πλατφόρμα Modalyst

Η Wix απέκτησε την πλατφόρμα dropshipping Modalyst, θέλοντας να προσφέρει τη δική της λύση marketplace και μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα dropshipping, με στόχο να εμπλουτίσει και να επεκτείνει την e-commerce πλατφόρμα που διαθέτει.

Όσοι έμποροι χρησιμοποιούν τη λύση της Wix θα συνδέονται σε μια τεράστια αγορά προμηθευτών, από όπου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια προϊόντα που συγχρονίζονται απευθείας στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Από τη Wix ανακοίνωσαν ότι η εξαγορά θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτουν, ενώ στο δελτίο Τύπου αναφέρεται επίσης πως η άνοδος στο ηλεκτρονικό εμπόριο δείχνει πόσο σημαντικό είναι για όσους έχουν e-shop να επεκτείνουν την προϊοντική τους γκάμα και το απόθεμά τους και να ικανοποιούν αποτελεσματικά τις παραγγελίες τους.

Επίσης, σημείωσαν πως το dropshipping marketplace ήταν αποφασιστικής σημασίας, τόσο για τους προμηθευτές όσο και για τους λιανοπωλητές και είναι εμφανές στην επιτυχία της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ Wix και Modalyst μέσω του Wix App Market.



Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, οι έμποροι της Wix που προσθέτουν dropshipping προϊόντα, βλέπουν τη μέση αξία των παραγγελιών τους να αυξάνεται κατά 40% και τα έσοδα από τις πωλήσεις κατά 79% τους πρώτους τέσσερις μήνες!

Οι πελάτες της Wix μπορούν να συνδέσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με το marketplace της Modalyst, που διαθέτει χιλιάδες προμηθευτές, κατασκευαστές και χονδρεμπόρους, έχοντας πρόσβαση σε προϊόντα που καλύπτουν επώνυμες φίρμες, δημοφιλή είδη και ανεξάρτητες ετικέτες. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα επιλογής και προϊόντων λευκής ετικέτας, χρησιμοποιώντας τη δική τους επωνυμία.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search